• Українська
  • English
Лікарі-педагоги, які гідні найвищих похвал
які гідні найвищих похвал

Лікарі-педагоги, які гідні найвищих похвал

 14 червня співробітники та студенти Буковинського державного медичного університету відзначили професійне свято – День медичного працівника.

 З вітальним словом до всіх присутніх звернувся Андрій Іфтодій, проректор з лікувальної роботи Буковинського державного медичного університету, який також вручив грамоти кращим працівникам університету.

 “Ви еліта медичної галузі. Саме Ви, шановні викладачі Буковинського державного медичного університету, даєте путівку в професійне життя медичним фахівцям. Щиро дякую Вам за неоціненний вклад у розвиток медичної галузі. Переконаний, що тісна співпраця БДМУ і практичної охорони здоров’я і надалі продовжуватиметься, і як результат – у найближчому майбутньому почне функціонувати університетська клініка разом з перинатальний центром,”– зазначив у своєму виступі начальник Головного управління охорони здоров’я Чернівецької ОДА Ігор Шкробанець.

 До слів вітання та церемонії нагородження приєдналися заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександр Паскар та головний спеціаліст управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради Галина Бовкун.

 Святкову концертну програму підготували вихованці палацу “Академічний”, які подарували учасникам та гостям свята чудові музичні номери. Також ведучі від імені всіх студентів висловили слова подяки своїм наставникам за їхню нелегку працю: “Такі лікарі та педагоги дійсно гідні найвищих похвал! І нам надзвичайно приємно, що ми маємо змогу вчитися у Буковинському державному медичному університеті та наслідувати наших метрів медицини, людей з великої літери, які творили історію не тільки Чернівецького медичного інституту, а тепер і БДМУ, але й всієї медицини України, а то і світу.”

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати