• Українська
  • English
Приймальна комісія БДМУ розпочала роботу
Приймальна комісія БДМУ розпочала роботу

Приймальна комісія БДМУ розпочала роботу

ВСТУП-2013. Розпочався прийом документів на навчання до БДМУ. Приймальна комісія працює за адресою вул. Богомольця, 2 з понеділка по п’ятницю з 8.30 до 18.00, в суботу – з 9.00 до 15.00. Вихідний день – неділя. Детальніше з роботою приймальної комісії та з умовами подачі документів можна ознайомитися на сайті Інформаційного центру абітурієнта.

Шановні абітурієнти, якщо ви вирішили пов’язати свою долю з медичною галуззю, то вам саме до нас. Обирайте Буковинський державний медичний університет і вам гарантована висока якість освіти, науковий ріст, цікаве, змістовне та незабутнє студентське життя. Ось що говорять про університет цьогорічні випускники.

 

Адріан під час стажування в АвстріїАдріан БАРБЕ, випускник медичного факультету № 1, спеціальність “Лікувальна справа” переможець Всеукраїнського конкурсу наукових робіт з напрямку “Клінічна медицина”, переможець Всеукраїнської олімпіади з інфекційних хвороб, багаторазовий учасник міжнародних та всеукраїнських наукових конференцій, іменний стипендіат ім. проф. Туркевича. Впродовж шести років він опановував медицину в БДМУ, отримав диплом з відзнакою, і планує стати лікарем акушер-гінекологом.

– Лікарем вирішив стати ще в школі, тим самим продовжуючи родинну традицію, адже мама і дядько також лікарі. Обравши БДМУ ні разу не розчарувався у своєму виборі навчального закладу, і тепер з гордістю заявляю, що моя Alma Mater – краща. Навчаючись в БДМУ я став більш наполегливим, тут сформувались нові, дорослі цілі у житті. Щодо вражень, були різноманітні моменти: бували моменти підйому, нових важливих здобутків; бували й падіння, невдачі. Але це все загартовувало. Я щасливий, що навчався в Буковинському державному медичному університеті, тут талановиті викладачі, які ділилися своїми знаннями, допомагали здобути таку нелегку професію медика.

Своїм колегам я бажаю бути об’єктивними та справедливими до себе та до оточуючих, впевнено йти до своєї мети, не сумніватись у правильності вибору та наполегливо працювати, адже жодні старання без відповіді не залишаться, – ділиться враженнями випускник.

Максимчук ННаталія МАКСИМЧУК, випускниця медичного факультету №2, спеціальність “Лікувальна справа”, Голова студентського наукового товариства БДМУ, отримала диплом з відзнакою.

– Професія лікаря вабила мене із дитинства. Можливо це пов’язано із тим, що мій батько лікар, випускник нашого університету, на той час Чернівецький державний медичний інститут. Час мого навчання в університеті підтвердив правильність вибору фаху.

Вибір БДМУ пов’язаний із рядом факторів. Так університет завжди славився високим рівнем підготовки студентів. У стінах його працювали і працюють в даний час багато видатних науковців та шанованих лікарів. Навчання в університеті це перш за все змістовне студентське життя, ґрунтовна підготовка до професійної діяльності. Це високий рівень викладання, неоціненний багаж знань, які я отримала. За час навчання в університеті здобула перемогу у 9-ти Всеукраїнських предметних студентських олімпіадах, своєму успіху завдячую професорсько-викладацькому складу університету. Низький Вам уклін шановні наші вчителі, довгих років плідної праці, усіх земних гараздів.

Ступаючи на нову сходинку свого життя, хочу побажати теперішнім студентам цінувати кожну хвилину навчання в рідному університеті, наполегливо і послідовно здобувати фах лікаря. Знання, які ви отримаєте – це неоціненний скарб. Навчання поєднуйте із науковою роботою в студентських гуртках. Бажаю Вам правильно організовувати свій час, займатись спортом, приймати активну участь у громадському житті університету. Також бажаю прожити веселі та цікаві студентські роки.

ВіщукКатерина ВІЩУК, випускниця фармацевтичного факультету, студентський декан фармацевтичного факультету, отримала диплом з відзнакою.

– Складно згадати, що було 5 років тому стимулом для мого вступу до БДМУ. Не можу стверджувати, що рішення приймала самостійно, мабуть, все таки ініціаторами були батьки, однак, не жалію про свій вибір, і якщо б зараз повернути 5 років назад, я знову вступала б до БДМУ.

Рішення щодо вибору навчального закладу одразу було єдиним – Буковинський державний медичний університет, інші варіанти, якщо чесно, навіть не розглядались, тому що Чернівці – це мій маленький Париж, з одного боку, а з іншого – для чого їхати кудись далі, якщо в нас вже є найкраще. Адже БДМУ став своєрідним місцем зустрічі, місцем куди завжди хочеться повертатись, багато друзів, цікавих знайомств, щирих і хороших людей серед викладачів, що є дуже важливим у встановленні нас, як фахівців.

Окрім того, запам’яталось не тільки навчання, але й незабутній відпочинок, дозвілля у стінах університету – Дні факультету, бал знайомств, відпочинок у Репужинцях – це ті моменти , які хочеться переживати ще раз.

Безмежно вдячна БДМУ за той неоціненний досвід, який він мені подарував,адже, він допоміг сформувати в мені лідера такого, яким я є зараз, він допоміг зустріти тих людей, без яких наразі, вже не уявляю свого життя.

Усім студентам хочу побажати: не втрачайте можливостей, які вам надає університет, використовуйте кожен момент, адже це незабутній і неоціненний досвід. Випускникам: обравши свій омріяний шлях – йти до мети і в недалекому майбутньому стати хорошими спеціалістами.

Отож, шановні абітурієнти, якщо ви хочете стати висококваліфікованим фахівцем, мати такі ж чудові спогади про студентське життя, ласкаво просимо на навчання до Буковинського державного медичного університету. Чекаємо Вас.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати