• Українська
  • English
Підготовчі курси БДМУ – шлях до успішного складання ЗНО
Підготовчі курси БДМУ – шлях до успішного складання ЗНО

Підготовчі курси БДМУ – шлях до успішного складання ЗНО

ОБЕРИ МАЙБУТНЄ ВЖЕ СЬОГОДНІ. Зовнішнє незалежне оцінювання – це важливе і досить складне випробування для майбутнього студента, від результатів якого залежатиме можливість вступу до омріяного навчального закладу. Успішно скласти ЗНО, психологічно адаптуватися до навчання у вищому навчальному закладі, отримати пакет додаткових освітніх послуг допомагають абітурієнтам підготовчі курси для громадян України при Буковинському державному медичному університеті.

На підготовчих курсах БДМУ розроблено методику проведення занять з навчальних дисциплін ? української мови, біології та хімії, яка враховує підготовку слухачів та забезпечує найбільшу ефективність засвоєння матеріалу і його систематизацію.

На урочистих зборах з нагоди початку роботи підготовчого відділення БДМУ у 2013-2014 н.р. з вітальним словом від ректорату виступив відповідальний за профорієнтаційну роботу професор Роман Булик, який поінформував слухачів про переваги навчання на підготовчих курсах. Як показує досвід, зазначив він, учні ЗНЗ володіють різним початковим рівнем знань, тому на курсах розроблено методику проведення занять з навчальних дисциплін ? української мови, біології та хімії, яка враховує підготовку слухачів та забезпечує найбільшу ефективність засвоєння матеріалу і його систематизацію.

У своєму виступі завідувач підготовчого відділення доцент Віталій Чорноус окреслив порядок роботи курсів та зазначив, що завдяки поєднанню сучасних методів навчання, зокрема дистанційної освіти (сервер дистанційного навчання на базі платформи “Moodle”, on-line лекції (вебінари) та індивідуальному підходу до кожного слухача на практичних заняттях, підготовчі курси вже завоювали високу популярність серед учнів випускних класів різних областей України (за період 2011-2013 рр. 146 слухачів з різних регіонів України пройшли підготовку, успішно склали ЗНО і вступили до БДМУ та інших ВНЗ України).

Цього року на шестимісячних підготовчих курсах навчаються 30 слухачів з Чернівецької, Тернопільської, Волинської, Рівненської областей та автономної республіки Крим. Набір старшокласників та випускників минулих років на тримісячні курси (очні і дистанційні) триває. Дистанційні курси можуть стати в нагоді тим абітурієнтам, які проживають далеко від ВНЗ або за станом здоров’я не можуть відвідувати очний цикл занять. У цьому випадку слухачі мають змогу вивчати обрану дисципліну за індивідуальним графіком з досвідченим викладачем БДМУ. Кожне заняття включає в себе відео-лекції, презентації, опорні конспекти, типові завдання, інтерактивні тести для закріплення отриманих знань (з можливістю повторного їх проходження), домашні завдання та питання в навчальному і контролюючому режимах. Слухач може отримати on-line консультацію від тьютора (викладача) курсу. Після завершення вивчення кожного розділу слухач має змогу пройти перевірку рівня засвоєння знань за тестами ЗНО з цієї теми.

Записатися на курси Ви можете на сайті підготовчого відділення pv.bsmu.edu.ua (розділ online-реєстрація), за телефоном: (0372) 902-209 або відправивши запит електронною поштою: pv@bsmu.edu.ua“>pv@bsmu.edu.ua.

Підготовчі курси при БДМУ – це не тільки підготовка до ЗНО, психологічна адаптація до навчання у вищому навчальному закладі, але й додаткова можливість здобути глибші знання, систематизувати їх, що забезпечить впевненість у своїх можливостях. Крім того навчання на підготовчому відділенні БДМУ допоможе абітурієнту остаточно визначитися з вибором майбутньої професії.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати