• Українська
  • English
Студенти БДМУ повернулися з літньої практики в Університетській клініці м. Любек
Студенти БДМУ повернулися з літньої практики в Університетській клініці м. Любек

Студенти БДМУ повернулися з літньої практики в Університетській клініці м. Любек

«Хто пасивно чекає – в кінці-кінців отримує бажане, але тільки те, що залишилося після тих, хто діяв енергійно», – Авраам Лінкольн.

Спираючись на дану думку, четверо студентів Буковинського державного медичного університету вирішили не втрачати унікальної можливості та пройти двомісячну практику в Університетській клініці м. Любек, Німеччина (Universitatsklinikum Schleswig-Holstein in Lubeck).

Парастивюк Євгенія, Волинська Марія, Юрчишина Ольга та Варварич Ірина діляться своїми враженнями: «Наша практика почалась просто чудово. Нас зустрів професор Карл Фрідріх Клотц – виконавчий директор анестезіологічного відділення медичної клініки Медичного університету м. Любек, –  з яким ми швидко знайшли спільну мову.

Після першої зустрічі і ознайомчої екскурсії по університету і клінічним базам, ми приступили до виконання головного нашого завдання – отримання необхідних навичок під пильним керівництвом викладачів клініки. Нам надали можливість спостерігати за віртуозною роботою професорського складу і брати участь у проведенні маніпуляцій, починаючи з первинного прийому пацієнтів і закінчуючи хірургічними втручаннями. Лікарі приділяли велике значення також теоретичній частині, включаючи як анатомію людини, так і аналіз фармакологічних властивостей призначуваних препаратів.

Однак наші враження про літню практику пов’язані не тільки з навчанням. Організація нашого вільного часу була дуже різносторонньою і насиченою.

Проходження літньої практики в Університетській клініці м. Любек (Німеччина) подарувало незабутні враження, неоціненний досвід і нових друзів, за що ми дуже вдячні нашому університету». 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати