• Українська
  • English
Відбулася конференція «Новітні досягнення діагностики й лікування захворювань внутрішніх органів»
Відбулася конференція «Новітні досягнення діагностики й лікування захворювань внутрішніх органів»

Відбулася конференція «Новітні досягнення діагностики й лікування захворювань внутрішніх органів»

У палаці «Академічний» 10 грудня відбулася чергова науково-практична конференція за загальною тематикою «Новітні досягнення діагностики й лікування захворювань внутрішніх органів»

під егідою асоціації терапевтів ім. В.Х. Василенка за активного сприяння Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації та міського управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради. В організації конференції активну участь також взяли співробітники кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб Буковинського державного медичного університету.

Професор Віктор Тащук розповів про новітні досягнення в діагностиці, лікуванні й профілактиці кардіологічної патології за матеріалами Європейського конгресу кардіологів (м. Барселона, вересень 2014 р.) та XV Національного конгресу кардіологів України (м. Київ, вересень 2014 р.). Професор Тетяна Ілащук розповіла про сучасні Європейські та Північноамериканські рекомендації з гіполіпідемічної терапії, була акцентована увага на особливості застосування гіполіпідемічних препаратів у вітчизняній кардіологічній практиці.

Про матеріали та рекомендації, опрацьовані на V з’їзді гастроентерологів України (м. Київ, вересень 2014 р.) та на ХV конгресі СФУЛТу доповів професор Олександр Волошин. Про сучасні аспекти діагностики та лікування захворювань гепато-біліарної системи розповіла професор Оксана Хухліна, зокрема, про діагностику та лікування жирового гепатозу як складової частини метаболічного синдрому. Гастроентерологічну тематику конференції продовжила професор Тамара Христич, її повідомлення було присвячене проблемі жирової хвороби підшлункової залози як можливої причини розвитку хронічних уражень органу, в тому числі онкологічних.

У роботі науково-практичної конференції взяли участь лікарі лікувально-профілактичних закладів м. Чернівці та районів області. 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати