• Українська
  • English
Студентам прочитали лекцію про правове регулювання трудової діяльності медпрацівників
Студентам прочитали лекцію про правове регулювання трудової діяльності медпрацівників

Студентам прочитали лекцію про правове регулювання трудової діяльності медпрацівників

Кафедрою судової медицини та медичного правознавства 28 травня з фахівцями управління Пенсійного Фонду України в Чернівецькій області

було проведено лекцію на тему: «Правове регулювання трудової діяльності медичних працівників та комплексне реформування пенсійної системи».

На часі триває обговорення законопроекту щодо подальшого реформування пенсійної системи, зокрема проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового пенсійного страхування та єдиних принципів нарахування пенсій». Про необхідність реформаторських змін в системі пенсійного забезпечення розповідали студентам 4 курсу медичного факультету № 1 спеціальності «Лікувальна справа» ВДНЗ «Буковинський державний медичний університет» начальник управління пенсійного забезпечення головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Яна Кордубан та перший заступник начальника управління Пенсійного Фонду України в м. Чернівці Тетяна Джуравець. Під час виступу представники Фонду зосередили увагу студентів на запровадженні накопичувальної системи, яке заплановане з 01 січня 2017 року, що дасть можливість кожному громадянину формувати своє пенсійне майбутнє у вигляді індивідуальних накопичень на власному пенсійному рахунку. Ця система стане в майбутньому одним з важливих факторів у вирішенні проблем легалізації заробітної плати, яка є визначальною у призначенні пенсій. Отже, кожен громадянин матиме можливість самостійно подбати про свою старість, упродовж трудової діяльності заощаджуючи кошти на власному пенсійному рахунку та після виходу на пенсію розпоряджатиметься цими коштами на власний розсуд. Саме на працездатну молодь і розраховані новації, що запроваджуватимуться у пенсійному забезпеченні, зокрема, накопичувальної системи загальнообов’язкового пенсійного страхування та єдиних принципів нарахування пенсій – зазначали посадовці Фонду. На закінчення обговорення даної теми з юними слухачами було проведено анкетування, де кожен бажаючий мав змогу висловити свою думку щодо бачення даних новацій у пенсійному законодавстві.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати