• Українська
  • English
День відкритих дверей в БДМУ
День відкритих дверей в БДМУ

День відкритих дверей в БДМУ

25 листопада проведено День відкритих дверей для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Від імені ректорату та професорсько-викладацького складу привітав усіх присутніх доцент Ігор Геруш, проректор з науково-педагогічної роботи, який розповів про навчання в Буковинському державному університету, про основні здобутки вишу на сьогодні.

Умови та правила прийому на навчання до вишу у 2013-2014 році, напрями і спеціальності, за якими проводиться підготовка в університеті оголосив доцент Володимир Глубоченко, відповідальний секретар приймальної комісії, декан медичного факультету №2.

Професор Роман Булик, відповідальний за профорієнтаційну роботу університету повідомив присутніх про активне функціонування підготовчих курсів та про роботу сайтів “Інформаційний центр абітурієнта БДМУ” та “Центр підготовки абітурієнта БДМУ”, де викладена актуальна і корисна інформація для успішної підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. З факультетами та спеціальностями, за якими ведеться підготовка в університеті ознайомили присутніх Олександр Буряк, заступник декана медичного факультету №1, Сергій Сокольник, заступник декана стоматологічного факультету, Петро Присяжнюк, декан фармацевтичного факультету, Тамара Грачова, заступник декана медичного факультету №4 з відділенням молодших медичних та фармацевтичних фахівців. Про підготовку фахівців зі спеціальності “Медична психологія” розповіла Ніна Зорій, завідувач кафедри психології та соціології. З студентським самоврядуванням та відпочинком студентів БДМУ ознайомив Василь Мосійчук, голова Студентської ради вишу.

На завершення для абітурієнтів та їхніх батьків проведено оглядову екскурсію, кафедрами, науковою бібліотекою та музеєм університету. Відзначимо, що на заході були присутні абітурієнти не тільки із Чернівецької, але й з Хмельницької, Вінницької, Івано-Франківської, Тернопільської, Волинської, Рівненської, Львівської та Закарпатської областей. Також у рамках угоди про співпрацю 17 студентів Ковельського медичного коледжу з цікавістю відвідали День відкритих дверей і багато з них вирішили, що продовжать навчання саме у Буковинському державному медичному університеті.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати