• Українська
  • English
Науковий форум “Фармакологія, фізіологія і патологія нирок”
Науковий форум “Фармакологія

Науковий форум “Фармакологія, фізіологія і патологія нирок”

18 жовтня 2012 р. у Буковинському державному медичному університеті відкрито роботу науково-практичної конференції з міжнародною участю “Фармакологія, фізіологія і патологія нирок”, яка присвячена пам’яті професора Ю.І. Іванова та професора Б.А. Пахмурного.

У відкритті конференції взяли участь професор Тарас Бойчук, ректор Буковинського державного медичного університету, професор Вадим Сагач, завідувач відділу фізіології кровообігу Інституту фізіології імені А.А. Богомольця, Член-кореспондент Національної академії наук України, професор Анатолій Гоженко, директор Українського НДІ медицини транспорту та професор Сергій Штриголь, завідувач кафедри фармакології Національного фармацевтичного університету. Про життєвий і професійний шлях професорів Юрія Іванова та Бориса Пахмурного розповіли відповідно Раїса Косуба, професор кафедри фармакології БДМУ та професор Юрій Роговий, завідувач кафедри патологічної фізіології університету.

В конференції беруть участь провідні спеціалісти фундаментальної і прикладної нефрології, фармакологи, нефрологи, урологи, реаніматологи, кардіологи, терапевти, лікарі загальної практики-сімейної медицини, патофізіологи, патоморфологи та інші практичні фахівці. Учасники наукового форуму упродовж 2 днів обговорюватимуть питання нефропротекції за умов гострої ниркової недостатності та хронічної хвороби нирок, ренальної фармакології, фундаментальної та прикладної нефрології, сучасних напрямків корекції змін водно-сольового обміну організму за різних патологічних станів, фізіології і патофізіології нирок і водно-сольового обміну.

На завершення першого дня конференції студенти Буковинського державного медичного університету – учасники студій палацу “Академічний” подарували учасникам конференції та гостям чудові вокальні та хореографічні номери.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати