• Українська
  • English
У БДМУ провели семінар з підготовки до міжнародних мовних іспитів
У БДМУ провели семінар з підготовки до міжнародних мовних іспитів

У БДМУ провели семінар з підготовки до міжнародних мовних іспитів

Вивчення та знання іноземних мов

було цілком природним явищем для нашого регіону, який є одним з найрізноманітніших в національному плані. Вимога сьогодення – володіння англійською мовою як засобом міжнародного спілкування не менш ніж на рівні В2, тобто вище середнього (upper intermediate). Це необхідно не лише для будівництва власної кар’єри, але й для того, щоб вільно почуватись в межах непідготовленої професійної комунікації на міжнародних зустрічах, конференціях, симпозіумах тощо. 

23-24 травня на кафедрі іноземних мов за підтримки ректорату та навчального відділу БДМУ проведено практичний семінар по підготовці до складання міжнародних мовних іспитів Кембріджзького університету FCE, що визнані в усьому світі та не мають строку давності у порівнянні з іншими міжнародними тестами, такими як TOEFL чи IELTS.

Семінар проводили запрошені з цією метою експерти сертифікованого екзаменаційного центру Кембріджзького університету з агенції іноземних мов «Руна» під керівництвом Наталії Орестівни Дячук м. Львів, з якими підписана угода про співпрацю. Викладачі кафедри іноземних мов ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» мали можливість прослухати цикл лекцій про структуру іспитів, їхні різні рівні від А1 до С2, та взяти активну участь у інтенсивних практичних заняттях по підготовці до складання міжнародного мовного іспиту з англійської мови у сертифікованому центрі тестування. Учасники семінару могли на власному досвіді переконатися у всій складності та серйозності тестів, що пропонуються для складання на рівень В2, та пересвідчитись у нагальній необхідності щоденної кропіткої праці для тих, хто має бажання складати такий іспит. 

За попередньою домовленістю з екзаменаційним центром пробне безкоштовне конфіденційне тестування для викладачів, аспірантів, магістрантів та студентів нашого університету, які готуються до складання міжнародного мовного іспиту на рівень В2, проводитиметься у першій половині жовтня 2016 року. Прохання до керівників кафедр університету подати попередні списки кандидатів для пробного тестування на кафедру іноземних мов до 17 червня 2016 року. 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати