• Українська
  • English
Медики БДМУ відзначили професійне свято
Медики БДМУ відзначили професійне свято

Медики БДМУ відзначили професійне свято

У Літньому театрі Парку культури і відпочинку ім. Т. Г. Шевченка

17 червня відбулися урочисті збори колективу БДМУ з нагоди випуску лікарів, а також з нагоди Дня медичного працівника.

Привітали з професійним святом співробітників і студентів БДМУ представники крайової влади.

За багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок в розвиток галузі охорони здоров’я та з нагоди професійного свята почесною грамотою Чернівецької обласної державної адміністрації нагороджено професора кафедри педіатрії та дитячих інфекційних хвороб Лорину Іванову.

Подякою Міністерства охорони здоров’я за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок в розвиток галузі охорони здоров’я були нагороджені професор кафедри хірургії та урології Ігор Шкварковський та доцент кафедри внутрішньої медицини, клінічної фармакології та професійних хвороб Євген Шоріков.

За багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок в розвиток галузі охорони здоров’я та з нагоди Дня медичного працівника Почесні грамоти БДМУ отримали: доцент кафедри хірургічної та дитячої стоматології Андрій Бамбуляк; доцент кафедри судової медицини та медичного правознавства Олег Ванчуляк; доцент кафедри хірургії та урології Валентин Городецький; доцент кафедри травматології, ортопедії та нейрохірургії Анатолій Зінченко; доцент кафедри внутрішньої медицини Оксана Оліник; завідувач кафедри догляду за хворими та вищої медсестринської освіти Ігор Плеш; доцент кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб Василь Присяжнюк; доцент кафедри догляду за хворими та вищої медсестринської освіти Олег Хомко; доцент кафедри онкології та радіології Володимир Унгурян; доцент кафедри внутрішньої медицини Яна Телеки.

Почесними грамотами Чернівецької обласної ради були нагороджені: професор кафедри хірургії та урології Валерій Зайцев та завідувач кафедри психології та соціології Алла Борисюк.

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук нагородив Почесними грамотами Чернівецької міської ради доцента кафедри внутрішньої медицини Олександра Гараздюка, професора кафедри дитячої хірургії та отоларингології Світлану Левицьку та доценту кафедри нервових хвороб, психіатрії та медичної психології ім.С.М.Савенка Оксану Яремчук.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я міста, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника – Почесною грамотою Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації нагороджені: професор кафедри педіатрії, неонатології та перинатальної медицини Юлія Годованець та доцент кафедри сімейної медицини Лівія Никифор.

Під час урочистостей ректор Тарас Бойчук привітав студентів-митців і творчих керівників університету з перемогою і здобуттям найвищої нагороди «Гран-прі» в обласному фестивалі-конкурсі юнацької творчості «Чисті роси» і вручив їм нагороди.

У номінації «декоративно-ужиткове та образотворче мистецтво» Дипломом ІІ ступеня нагороджені: Тетяна Антипова, студентка медичного факультету №1, Юлія Возняк, студентка медичного факультету №1, Ірина Безмула, студентка медичного факультету №2, Яна Чебан, студентка медичного факультету №4.

У номінації «Хорове мистецтво» Дипломом І ступеня нагороджені: народний аматорський ансамбль пісні і танцю «Трембіта» хорова група (хормейстер –Тетяна Д’яченко).

У номінації «Хореографічне мистецтво» Дипломом І ступеня нагороджені: народний аматорський ансамбль пісні і танцю «Трембіта» танцювальна група (балетмейстер – Денис Орновицький).

Танцювальне тріо у складі студентів медичного факультету №3 Міри Шанкер, Праджіми Наір, Гопіки Крішнан (керівники – Олександр Петришен, Олександра Доголіч).

Хореографічний дует «Оптіма» у складі студента медичного факультету №2 Генадія Петроченкова та студентки медичного факультету№1 Валерії Галицької.

Хореографічний ансамбль «Charisma», хореографічний ансамбль «Body language» ( керівник – Олександр Кіщенко).

У номінації «Театральне мистецтво» Дипломом І ступеня нагороджені народний аматорський студентський театр (керівник Валентина Головко).

У номінації «Літературна творчість» Дипломом І ступеня нагороджена студентка медичного факультету №1 Ірина Ганчук (керівник – Валентина Головко).

У номінації «інструментальне мистецтво» Дипломом І ступеня нагороджені: Юрій Тимочко, студент медичного факультету №2 (керівник Віктор Головко) і Роман Рак, студент медичного факультету №2 (керівник – Микола Гакман).

У номінації «вокальне мистецтво» Дипломом І ступеня нагороджено ансамбль «Букмед», дует у складі Віктора Мельника, студента медичного факультету №2 та Ірини Лутчак, студентки медичного факультету №1, Вікторія Хухлей, студентка медичного факультету №1, Олена Клим, студентка медичного факультету №1, Яна Таранюк, студентка медичного факультету№1 ( керівник – Тетяна Д’яченко).

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати