• Українська
  • English
Абітурієнти обирають БДМУ за високу якість освіти
Абітурієнти обирають БДМУ за високу якість освіти

Абітурієнти обирають БДМУ за високу якість освіти

Вступна кампанія перетнула «екватор».

За цей час до університету подано більше 6,5 тисяч заяв абітурієнтів. Цьогорічні вступники стверджують, що обирають Буковинський державний медичний університет через високі рейтинги вишу серед інших навчальних закладів та позитивні відгуки знайомих, які є випускниками БДМУ.

 

 

 

 

 

ДаніелаДаніела закінчила підготовче відділення при Буковинському державному медичному університеті: «Я вважаю, що допомагати людям – надзвичайно благородна справа, а професія медика – найгуманніша професія адже покликана стояти на сторожі людського життя. Ще з дитинства я хотіла присвятити своє життя медицині, допомагати хворим та полегшувати їх біль, займатися волонтерською діяльністю. Навчання на підготовчому відділенні дало мені змогу адаптуватися і відчути високий рівень викладання та матеріального забезпечення кафедр БДМУ. Я мрію стати студенткою цього університету, який є лідером вищої освіти в Україні».

 

 Костянтин

Костянтин навчався у Буковинській Малій академії наук учнівської молоді (відділення «Хімії та біології», секція «Медицина»), є призером ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у Києві. Сьогодні він – абітурієнт нашого вишу, за крок до здійснення своєї заповітної мрії: «Лікар повинен бути готовий до самопожертви. За першим покликом він повинен прийти на допомогу, вислухати, зрозуміти, допомогти і зберегти чужу таємницю. Ця професія вимагає мужності, необхідності прийняття єдиного правильного рішення, від якого залежить людське життя. Професорсько-викладацький склад університету – це професіонали своєї справи, які володіють педагогічною майстерністю, наділені високими моральними якостями, знають як передати свої знання, уміння та навички, тому я хочу навчатися саме в цьому університеті».



мама КостянтинаМати абітурієнта п. Олена: «Сьогодні ми дуже схвильовані, адже ці життєві моменти вирішують подальшу долю нашого сина. Надзвичайно багато Костянтином прикладено зусиль, щоб успішно закінчити школу, скласти ЗНО. Тільки наполеглива праця, старанність, велике бажання стати професіоналом – рухають людину до здійснення мрії. Щоб стати хорошим лікарем, необхідно впродовж усього життя дуже багато вчитися та працювати. Ця людина повинна бути наділена такими морально-етичними якостями, як чесність, порядність, відповідальність, інтелігентність, людяність, доброта, надійність, принциповість та безкорисливість. Віримо, що сьогоднішні абітурієнти є саме такими, і бажаємо їм успіх. Сподіваємося, що «завтра» вони стануть студентами Буковинського державного медичного університету, а нас, батьків, будуть втішати своїми новими досягненням».

 

 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати