• Українська
  • English
Співробітники БДМУ спільно з Національною поліцією провели тренінги для школярів
Співробітники БДМУ спільно з Національною поліцією провели тренінги для школярів

Співробітники БДМУ спільно з Національною поліцією провели тренінги для школярів

На Буковині відбулась перша черга реалізації Всеукраїнського проекту «Я бачу і мене бачать», благодійного фонду «Серце до Серця».

 

В Чернівецькій області проект реалізований Буковинським державним медичним університетом за сприяння Чернівецького обласного інституту післядипломної освіти, управління Національної поліції в Чернівецькій області.

7 жовтня були проведені тренінги для учнів шкіл с.Колінківці, Хотинського району та с.Топорівці, Новоселицького району.

«Для учнів молодшої школи працівники Управління патрульної поліції в Чернівецькій області розказали правила дорожнього руху. Діти моделювали різні дорожні ситуації та вчились дотримуватись правил. А для старшокласників було проведено тренінг з моделюванням на манекені правил надання долікарської допомоги. Всі бажаючі мали змогу потренуватись та відпрацювати навики надання невідкладної допомоги”, – зазначив координатор акції Віталій Смандич – асистент кафедри внутрішньої медицини, клінічної фармакології та професійних хвороб

Професор Алла Борисюк, помічник ректора БДМУ з іміджевої політики розповіла про навчання в ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет», адже багато старшокласників в майбутньому мріють стати лікарями.

Тренінги по наданню долікарської допомоги проводили Віктор Романчук, голова Студентської ради БДМУ, Михайло Продан, студент VI курсу та Назарій Карнась, студент V курсу.

На завершення заходу всім діткам початкових класів було наклеїно світловідбиваючі наклейки на рюкзаки, а також школярі мали можливість посидіти в службовому автомобілі поліції.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати