• Українська
  • English
Благодійна акція «Зігріємо маленькі долоньки!»
Благодійна акція «Зігріємо маленькі долоньки!»

Благодійна акція «Зігріємо маленькі долоньки!»

Студенти та викладачі БДМУ провели благодійну акцію в Чернівецькому будинку дитини.

 

«Дитячі долоньки… Як би хотілося, щоб кожні з них ніколи не відчували ні в чому потреби, щоб вони могли у повному обсязі насолодитися дитинством. Проте не кожному пощастило отримати родину, затишний та родинний будинок і, що найважливіше, дитяче щастя. Перебуваючи у дитячих будинках ці діти мають різного роду матеріальні та нематеріальні потреби. Ми не повинні про це забувати та активно залучатись до благодійних акцій, які хоча б на мить зігріють маленькі долоньки та розпалять вогники щастя в дитячих оченятках…»

5 листопада з ініціативи співробітників кафедри іноземних мов (старший викладач Наталія Бицко) було організовано благодійну акцію «Зігріємо маленькі долоньки!» у КМУ «Обласний спеціалізований будинок дитини» (м. Чернівці, вул. Чапаєва, 2). В акції взяли участь студенти-першокурсники медичного факультету №1 та стоматологічного факультету. Студенти мали можливість ознайомитись з умовами реабілітаційних заходів, проживання та навчання маленьких мешканців будинку.

Пізнавальну лекцію-екскурсію провів лікар-педіатр Василь Козмачук, випускник нашого університету, який зосередив увагу майбутніх лікарів на медикаментозних проблемах дітей: патологія нервової системи, опорно-рухової системи, шкірні захворювання, психологічні, психіатричні та соціальні проблеми. Студенти оглянули кабінети фізіотерапії, кінезіотерапії, нейросенсорної реабілітації та кімнати відпочинку.

Цікавими іграми, теплом душі зігрівали учасники акції маленькі долоньки діток, а також подарунками, які підготували студенти для кожного мешканця дитячої установи. Кожен студент поніс у серці частинку вдячності і тепла дітей, які, на жаль, обмежені у родинному затишку, але талановиті і обдаровані.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати