• Українська
  • English
Студенти-першокурсники БДМУ відвідали музей Володимира Івасюка
Студенти-першокурсники БДМУ відвідали музей Володимира Івасюка

Студенти-першокурсники БДМУ відвідали музей Володимира Івасюка

Студенти І курсу під час кураторської години (куратор – Михайло Вахоцький, старший викладач кафедри іноземних мов) відвідали Чернівецький обласний меморіальний музей Володимира Івасюка.

 Враженнями про візит до музею та екскурсію ділиться студентка І курсу Надія Попадюк.

«Минулого тижня ми вирішили відвідати квартиру-музей одного з найвидатніших композиторів України – Володимира Михайловича Івасюка.

Все почалося з першої зустрічі, коли ми зайшли до музею, нас зустріла неймовірно щира та прекрасна людина – екскурсовод – Олена Логінова, яка і відкрила нам світ, про який ми навіть і не здогадувалися.

Ми ходили від кімнати до кімнати, зачаровувалися експонатами до яких колись торкалася рука великого композитора, захоплювалися всіма цікавинками, які зустрічали на своєму шляху, але чим більше ми слухали Олену Володимирівну, тим більше нас захоплювала аура будинку, ми наче переживали ті події, наче були поруч з видатним Володимиром Михайловичем.

Нелегкий життєвий шлях, який став цікавим мільйонам українців. Музика, якою живе нинішня наша Україна. Пісні, які лунають у кожного в душі – все це про нього, про його життя, про його творчість.

Я неймовірно рада, що мені все-таки випала така нагода, адже кожен повинен знати своїх видатних діячів, тих, хто всупереч владі, законам, ризикуючи власним життям, доносив до людей те прекрасне, що і робить їх багатими. Багатими душевно…

Кожен поважаючий себе українець повинен хоча б раз завітати до музею Володимира Івасюка, доторкнутися до його життя, до його душі. Нашій групі пощастило побувати там, завдячуючи нашому куратору Михайлу Михайловичу Вахоцькому, який далеко вже не нам першим і, сподіваюся, не останнім відкриває духовність нашого народу, дає розуміння того, що робить нашу країну вільною.

Цей день став для нашої групи незабутнім, і ми рекомендуємо всім побувати у цьому чарівному місці».

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати