• Українська
  • English
Студенти-митці БДМУ здобули перемогу на міжнародному фестивалі
Студенти-митці БДМУ здобули перемогу на міжнародному фестивалі

Студенти-митці БДМУ здобули перемогу на міжнародному фестивалі

Впродовж 17-19 листопада у м. Стара Любовня (Словацька Республіка) проходив ІІ Міжнародний фестиваль дитячо-молодіжної творчості «Веселка миру».

 

Організатори фестивалю: Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця», мерія м. Стара Любовня Словацької Республіки, Словацька громадська організація «Амос» за підтримки Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України.

Метою фестивалю є підтримка творчої, талановитої молоді, популяризація європейських цінностей, здорового способу життя, зміцнення взаємодії між дітьми та молоддю різних країн заради миру та майбутнього. У Фестивалі взяли участь діти і молодь з 14 регіонів України та Словацької Республіки.

Під час Фестивалю відбувся: конкурс літературно-музично-спортивних міні-композицій «Молодь обирає здоров’я»; виступи різних вокальних, хореографічних, театральних колективів; конкурс образотворчого, декоративно-ужиткового та прикладного мистецтва тощо.

На урочистому відкритті конкурсу учасників вітали Павло Горінов, голова правління Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця», Міхал Біганіч, представник Словацької громадської організації «Амос». На адресу учасників та організаторів фестивалю також надійшли вітання від Міністра культури України Євгена Нищука, Міністра молоді та спорту України Ігоря Жданова.

Буковинський край та Буковинський державний медичний університет на конкурсі представили студенти-митці, учасники вокальної студії палацу «Академічний» і не тільки гідно представили , а отримали три призові місця:

у номінації «Вокал» почесне I місце посів гурт «Букмед» у складі студентів медичного факультету №1 Ірини Лутчак, Сергія Малайка, Олени Клим, медичного факультету №2 Антона Іваніцького, коледжу БДМУ Ольги Сливки.

I місце також зайняли – студентка медичного факультету №1 Марина Коротчук та студент медичного факультету №2 Богдан Петрюк.

Хормейстер Тетяна Д’яченко відзначена подякою за високий рівень підготовки конкурсантів.

Члени журі високо оцінили майстерність студентів-медиків та були вражені професійним рівнем виконання. Варто зазначити, що з 40 конкурсних номерів до Гала-концерту було включено всього 8, з них – 3 конкурсних номери студентів БДМУ.

Від імені ректорату щиро вітаємо студентів-переможців та хормейстера Тетяну Д’яченко з новими здобутками, бажаємо ще більше перемог і у творчості і в житті. Пишаємося творчою молоддю, які так достойно на Міжнародному рівні представили БДМУ.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати