• Українська
  • English
БДМУ отримав найвищу нагороду на міжнародній виставці за впровадження сучасних інноваційних технологій
БДМУ отримав найвищу нагороду на міжнародній виставці за впровадження сучасних інноваційних технологій

БДМУ отримав найвищу нагороду на міжнародній виставці за впровадження сучасних інноваційних технологій

Вищий державний навчальний заклад України «Буковинський державний медичний університет» взяв участь у Міжнародній виставці «Освіта та кар’єра –2016»,

 

яка відбулася 17-19 листопада 2016 року у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м. Київ). Захід був організований Товариством «Знання» України і Київським молодіжним центром за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

«Електронний журнал успішності» викликав значний інтерес у відвідувачів форуму та заслужено отримав найвищу відзнаку журі – Гран-Прі у номінації «Інноваційний розвиток освіти та сучасні педагогічні технології». 

БДМУ представляли доценти Тарас Кметь, Олександр Гараздюк та Сергій Сажин, які ознайомили відвідувачів форуму з основними інноваційними розробками нашого колективу, зокрема, продемонстрували роботу «Електронного журналу успішності», серверу дистанційного навчання, серверу підготовки до складання ліцензійних іспитів «Крок», «Інформаційного центру абітурієнта».

Стенд БДМУ відвідали Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, в.о. директора Інституту модернізації змісту освіти МОН України Володимир Ткаченко, Начальник відділу педагогічної та післядипломної освіти Міністерства освіти і науки України Ігор Балуба, які високо оцінили як оформлення стенду, так і здобутки колективу нашого університету.

«Електронний журнал успішності» викликав значний інтерес у відвідувачів форуму та заслужено отримав найвищу відзнаку журі – Гран-Прі у номінації «Інноваційний розвиток освіти та сучасні педагогічні технології». Було відзначено забезпечення прозорості навчального процесу за допомогою «Електронного журналу успішності», зменшення паперового документообігу, високу інформативність та зручність розробки для студентів та їх батьків з метою контролю успішності та відвідування занять.

Крім того, за багаторічну інноваційну педагогічну діяльність з модернізації вищої освіти Вищому державному навчальному закладу України присвоєно почесне звання «Лідер вищої освіти України».

Приємною несподіванкою стало відвідування нашої експозиції мером Чернівців Олексієм Каспруком, який привітав університет з отриманням почесних відзнак.

У виставці взяли участь і представили свої експозиції 70 вищих навчальних закладів з Франції, Польщі, Австрії, США, Кіпру, Чехії, Ізраїлю, Туреччини, Румунії. Міжнародна виставка «Освіта та кар’єра» за відгуками фахівців, відвідувачів, українських та закордонних учасників на сьогоднішній день є наймасштабнішою та рейтинговою міжнародною освітянською виставкою в Україні.

Від імені ректорату вітаємо увесь колектив нашого університету з високою нагородою.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати