• Українська
  • English
Здоровий спосіб життя та довголіття
Здоровий спосіб життя та довголіття

Здоровий спосіб життя та довголіття

Нещодавно в КМУ «Міська поліклініка № 1» співробітники кафедри сімейної медицини та кафедри соціальної медицини та організації охорони здоров’я була проведена науково-практична конференція на тему «Здоровий спосіб життя та довголіття», на якій були присутні дільничні терапевти та лікарі інших спеціальностей.

Організаторами конференції виступили професор Семен Білецький, клінічний ординатор Олена Новицька, асистент Любов Власик

З доповіддю виступив професор Білецький Семен, який прочитав для присутніх цікаву та змістовну лекцію на дану тему та зауважив, що найчастіше людина починає замислюватися про свій спосіб життя і здоров’я, коли її наздоганяє якась проблема, з’являється хвороба чи нездужання, хоча турбота про своє здоров’я не має бути проблемою, турбота про своє здоров’я повинна бути способом життя.

Також він відзначив основні концепції здорового способу життя:

Правильне харчування. Більше фруктів і овочів, продуктів, наповнених корисними для нашого організму речовинами. Ніяких гамбургерів, коли, чіпсів та інших шкідливих продуктів.

Активність. В умовах постійної зайнятості важко знайти час на походи в спортзал, заняття спортом. Все-таки, навіть якщо на спорт часу немає, то прогулянки пішки на свіжому повітрі, ранкову пробіжку, зарядки вранці ніхто не відміняв.

Відмова від шкідливих звичок. Здоровий спосіб життя жодним чином не сумісний з шкідливими звичками: курінням, вживанням алкоголю і тим більше наркоманією.

Правильний розпорядок дня, перш за все, 8-ми годинний здоровий сон.

Позитивний настрій, уміння не зациклюватись на невдачах і промахах.

Дбайливе ставлення та любов до себе, повага до свого тіла та душі.

Доповідь асистента кафедри соціальної медицини та організації охорони здоров’я Любові Власик доповнила тему зустрічі іншою цікавою та змістовною інформацією.

Присутні лікарі активно брали участь у обговоренні, ставили запитання,  на які отримували вичерпні відповіді. Всі отримали масу задоволення та дізнались для себе багато корисної інформації.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати