• Українська
  • English
Студенти БДМУ провели благодійний концерт до Дня інвалідів
Студенти БДМУ провели благодійний концерт до Дня інвалідів

Студенти БДМУ провели благодійний концерт до Дня інвалідів

Студенти БДМУ створили мистецьке свято для вихованців Центру реабілітації інвалідів.

 

1 грудня, напередодні Дня інваліда, студенти Буковинського державного медичного університету разом із студентами Чернівецького медичного коледжу БДМУ вже четвертий рік поспіль відзначили свято разом із вихованцями Буковинського міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів.

З нагоди Міжнародного дня інваліда спільними зусиллями було створено маленьке мистецьке свято для людей з обмеженими фізичними можливостями. Талановиті студенти медичного коледжу та артисти творчих студій палацу «Академічний» під керівництвом художнього керівника Палацу «Академічний» Валентини Головко запалили в серцях публіки надію та віру, що вони потрібні нам і незайві в цьому світі. Бо саме рівень цивілізованості суспільства визначається його вмінням жити поруч з людьми, які потребують допомоги.

Проведення Міжнародного дня інвалідів спрямовано на привернення уваги до проблем інвалідів, захист їх гідності, прав та благополуччя, на переваги, які отримує суспільство від участі інвалідів в політичному, соціальному, економічному і культурному житті.

Також студенти 20 групи (куратор – доцент кафедри фармакології Інна Кишкан) та 24 групи (куратор- асистент кафедри внутрішньої медицини та інфекційних хвороб Станіслав Роборчук) 3-го курсу, 15 групи (куратор – доцент кафедри внутрішньої медицини та інфекційних хвороб, головний куратор факультету Яна Телекі), 16 групи (куратор- асистент кафедри внутрішньої медицини та інфекційних хвороб Кристина Чимпой), 17 групи (куратор- асистент кафедри внутрішньої медицини та інфекційних хвороб Вероніка Кулачек), 21 групи (куратор- доцент кафедри внутрішньої медицини та інфекційних хвороб Леонтій Кушнір), 22 групи (куратор- асистент кафедри внутрішньої медицини та інфекційних хвороб Людмила Гончарук), 25 групи (куратор – асистент кафедри патологічної анатомії Олександра Гарвасюк) 4-го курсу медичного факультету №2, 44 групи (куратор- асистент кафедри внутрішньої медицини та інфекційних хвороб Мирослава Березова) медичного факультету №3 організували для вихованців та випускників центру солодкий стіл.

В котрий раз, набравшись позитиву, щирості і добра від спілкування з особливими людьми, розумієш, що світ врятує не зовнішня краса, а світло душі та серця.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати