• Українська
  • English
БДМУ відвідав Надзвичайний і Повноважний посол Індії в Україні
БДМУ відвідав Надзвичайний і Повноважний посол Індії в Україні

БДМУ відвідав Надзвичайний і Повноважний посол Індії в Україні

23 лютого Вищий державний навчальний заклад України “Буковинський державний медичний університет” відвідав Надзвичайний і Повноважний посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарті.

 

Відбулася зустріч Посла з професором Тарасом Бойчуком, ректором університету. На зустрічі були присутні Ігор Геруш, проректор з науково-педагогічної роботи та Іван Савка, декан медичного факультету №3. 

Під час зустрічі було обговорено питання подальшої співпраці щодо навчальної та наукової діяльності. Було розглянуто можливість відкриття Освітнього центру Буковинського державного медичного університету в Індії. Посол пообіцяв всебічну підтримку та сприяння в реалізації даного проекту.

Присутні обговорили проекти спільних україно-індійських культурно-мистецьких заходів за активної участі студентів та викладачів БДМУ.

В палаці «Академічний» пан Манодж Бхарті прочитав лекцію для студентів університету «Індія та світ», під час якої охарактеризував історико-філософське та суспільно-економічне значення Індії в загальному контексті світового розвитку. Також Посол розповів про систему медичної освіти та охорони здоров’я Індії та ознайомив присутніх з освітньою програмою Республіки Індія – ITEC. На звершення студенти БДМУ щиро подякували Надвичайному і Повноважному послу Індії в Україні за змістовну та пізнавальну лекцію та висловили побажання ще неодноразово зустрітися у стінах вишу.

Після лекції пан Посол зустрівся з Індійською студентською спільнотою БДМУ.

Надзвичайний і Повноважний посол Індії в Україні також взяв участь в урочистостях з нагоди Дня медичного факультету №3 – привітав представників факультету зі святом та висловив вдячність ректору та співробітникам університету за прекрасні умови для навчання, проживання та відпочинку для студентів іноземних громадян загалом та студентів –представників Індії зокрема.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати