• Українська
  • English
БДМУ презентував вищу медичну освіту України на виставці у Варшаві (Польща)
БДМУ презентував вищу медичну освіту України на виставці у Варшаві (Польща)

БДМУ презентував вищу медичну освіту України на виставці у Варшаві (Польща)

Впродовж 9-11 березня в Палаці культури і науки у Варшаві пройшла XXVII Міжнародна виставка з питань освіти «Перспективи 2017».

 

Організатором експозиції від України виступила державна установа «Український державний центр міжнародної освіти». Буковинський державний медичний університет був єдиним медичним вишем на виставці, який презентував вищу медичну освіту України. Загалом від України у виставці взяли участь 11 вищих навчальних закладів.

Даний форум – широковідомий у європейському освітньому середовищі. Цьогоріч спеціальним запрошеним гостем була Україна. Українську експозицію урочисто відкрили Андрій Дещиця, Посол України в Польщі, Владзімеш Пашинські, заступник мера Варшави, Вольдемар Сівінські, Президент польської освітянської фундації «Перспективи», Ян Шмідт, Президент Конференції ректорів академічних шкіл Польщі, Олена Шаповалова, директор ДУ «Український державний центр міжнародної освіти».

БДМУ представляли Ігор Геруш, проректор з науково-педагогічної роботи, Олександр Буряк, заступник декана медичного факультету №1 та Андрій Бамбуляк, заступник директора навчально-наукового інституту післядипломної освіти університету, які ознайомили відвідувачів форуму з діяльністю навчального закладу, основними інноваційними розробками нашого колективу, напрямами та спеціальностями, за якими проводиться підготовка в університеті.

Після урочистого відкриття української експозиції інформаційний стенд БДМУ відвідали Посол України в Польщі, заступник мера Варшави та Президент польської освітянської фундації «Перспективи», які зацікавились діяльністю та здобутками навчального закладу.

В рамках виставки відбулася зустріч української делегації з Президентом та представниками Конференції ректорів академічних шкіл Польщі, мерії м. Варшава, під час якої було представлено вищу освіту України та Польщі, обговорені питання навчальної співпраці між двома країнами.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати