• Українська
  • English
Завершується прийом заяв абітурієнтів на вступ до БДМУ
Завершується прийом заяв абітурієнтів на вступ до БДМУ

Завершується прийом заяв абітурієнтів на вступ до БДМУ

Вступна кампанія в БДМУ триває. Станом на 24 липня до навчального закладу абітурієнти подали близько 6200 заяв.

Вже завершився прийом документів від вступників, які бажають здобути вищу освіту на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» та «бакалавр».

Прийом заяв на навчання для здобуття освітнього ступеня «магістр» та «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти завершується о 18-00 год. 26 липня, а для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» – 8 серпня.

Як і зазначалося раніше, найбільш популярними в університеті залишається спеціальність «Медицина», Географія вступників широка – до нас подали заяви абітурієнти майже з усіх областей України.

А зараз пропонуємо Вашій увазі пряму мову випускників БДМУ, які діляться враженнями від навчання.

ПечерягаДмитро Печеряга, випускник медичного факультету №1, спеціальність «Лікувальна справа»

З дитинства мріяв допомагати людям, тому коли прийшов час обирати майбутню професію, вибір одразу впав на медицину.  На вибір професії найбільше вплинули мої батьки , які також присвятили своє життя медичній справі.

Щодо вибору навчального закладу, то раховуючи високі рейтинги університету  та дуже хороші відгуки від старших колег я вирішив обрати саме цей університет і  зараз оглядаючись назад я впевнений, що зробив правильний вибір. Навчання в БДМУ дало перш за все знання, прекрасних друзів та незабутні враження від навчання, від конференцій та наукових форумів, вечорів відпочинку в палаці «Академічний» та в оздоровчому університетському таборі «Здоров`я».

Тетяна Андрійчук, випускниця медичного факультету №4, спеціальність “Педіатрія” Таня

Змалечку мріяла стати дитячим лікарем. Мої батьки – педіатри, і страждання хворих діток, недоспані ночі, щоденне тепло і турботу за життя маленького пацієнта, все це бачила не з екрана телевізора, а в дитячих лікарнях. Дихала запахом хвороб. Зрозуміла, що медицина, а саме педіатрія – моє покликання.

Навчатися в БДМУ – це вже сімейна традиція. Вся моя родина навчалася у Буковинському державному медичному університеті. Тому навіть і не було сумнівів, в який саме університет вступати. Я свідомо обрала рідну Альма-матер, яка має славні традиції і не одне покоління випускників, які стали висококваліфікованими фахівцями в різних галузях охорони здоров’я.

Студентське життя – це життєві подїї, збагачені яскравими фарбами. Навчання для мене – час відкритих перспектив, віра у виконання своїх сподівань, також долання перешкод – шлях до самостійності.

У стінах рідного навчального закладу я знайшла вірних друзів, з якими, переконана, і надалі підтримуватимемо зв’язки незалежно від того в якому куточку України чи зарубіжжя працюватимемо. Також університет – це мудрі й талановиті наставники, до яких кожен з випускників ще неодноразово звертатиметься за порадою та підтримкою.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати