• Українська
  • English
У БДМУ оприлюднили списки студентів, зарахованих за державним замовленням
У БДМУ оприлюднили списки студентів

У БДМУ оприлюднили списки студентів, зарахованих за державним замовленням

7 серпня відбулося засідання приймальної комісії університету, на якому розглядалося питання щодо зарахування вступників на місця державного замовлення.

 

На підставі виконання вступниками, які були рекомендовані до зарахування на бюджетні місця, вимог щодо зарахування (надання оригіналів документів), рішенням приймальної комісії відповідно до Умов прийому на навчання до ВНЗ України в 2017 році та Правила прийому до Вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет» в 2017 році на місця державного замовлення студентами 1 курсу за спеціальністю 222 Медицина зараховано 189 осіб, за спеціальністю 221 Стоматологія – 1 особа.

Накази про зарахування оприлюднені на сайті та інформаційних стендах приймальної комісії університету. Таким чином, для зарахування вступників, які користуються спеціальними умовами на здобуття вищої освіти за державним замовленням (згідно пункту 5 розділу ІV Умов прийому на навчання до ВНЗ України в 2017 році, є 26 вакантних місць за спеціальністю 222 Медицина та 1 вакантне місце за спеціальністю 221 Стоматологія. Вступникам, які користуються спеціальними умовами на здобуття вищої освіти за державним замовленням і претендують на переведення на вакантні місця за кошти державного бюджету, повинні подати оригінали документів про освіту та копії документів, що підтверджують право на пільгу, до 16 серпня 2017 року. Умови та процедура переведення на вакантні місця державного замовлення.

Також на засіданні приймальної комісії затверджені списки рекомендованих до зарахування на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб. Вступники, які отримали рекомендації до зарахування на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб за спеціальностями з місцями навчання за державним замовленням, повинні виконати вимогу щодо зарахування (надати оригінали документів) – не пізніше 16 серпня, за спеціальностями без місць навчання за державним замовленням – не пізніше 19 серпня 2017 року.

Уся необхідна додаткова інформація представлена на Інформаційному центрі абітурієнта БДМУ.

Пряма мова абітурієнтів

juliaЮлія, Хмельницька область

Я обрала спеціальність «Медицина», тому що моя мама лікар, і я також хочу допомагати людям – допомагати бути здоровими. Стосовно вибору навчального закладу, то після знайомства з вашим університетом на Дні відкритих дверей, вирішила, що хочу навчатися саме тут. Підтвердили правильність мого рішення також і старші колеги, які також тут навчаються та задоволені й навчанням й студентським життям у стінах БДМУ.

Оля, Чернівціolia

Довго вагалася з вибором професії, адже розумію, що опановувати медицину важко та відповідально. Проте, мої батьки, які також працівники охорони здоров’я, та друзі підтримали мене у моєму рішенні. І я маю надію, що осилю дану професію і стану чудовим фахівцем.

Сумнівів стосовно навчального закладу не було, однозначно БДМУ – тому що це вже сімейна традиція, це потужний навчальний заклад і я довіряю університету своє майбутнє професійне становлення.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати