• Українська
  • English
Студенти БДМУ провели благодійні акції напередодні Новорічно-Різдвяних свят
Студенти БДМУ провели благодійні акції напередодні Новорічно-Різдвяних свят

Студенти БДМУ провели благодійні акції напередодні Новорічно-Різдвяних свят

Новий рік та Різдво – найочікуваніші свята в році, особливо цих свят чекають діти, адже це час подарунків, коляди, різдвяного дива. Студенти-медики в передсвяткові дні провели низку благодійних акцій для тих, хто цього найбільше потребує.

 

Студенти привітали з прийдешніми святами воїнів АТО

Не всі зможуть бути в новорічно-різдвяні свята вдома. Наш мир і спокій забезпечують на Сході країни воїни-захисники, які бережуть наші кордони від ворога.

Викладачі та студенти кафедри стоматології дитячого віку БДМУ спільно з Буковинсько-Галицьким Куренем Січовиків привітали воїнів АТО з прийдешніми Новорічними та Різдяними святами.

Дорожче срібла і злата душа, яка добром багата

Вже стало доброю традицією, напередодні Новорічних свят, відвідування вихованців Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру №1 (вул. Аксенина, 6) студентами ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» під керівництвом викладачів кафедри гігієни та екології.

Даний заклад здійснює навчання, виховання і соціальну реабілітацію слабочуючих і глухих дітей, а також дітей із вродженими вадами розвитку віком 7-17 років, які позбавлені батьківського піклування, напівсиріт та дітей із багатодітних сімей. В центрі працюють закохані у свою справу фахівці-педагоги за покликанням, завдячуючи яким, і стала можливою така співпраця між закладами. Щорічні зустрічі проходять в теплій, невимушеній атмосфері. Ось, і в цьому році студенти-медики 21 групи 1 курсу під керівництвом викладачів кафедри гігієни та екології Іфтоди О.М. та Гуцул О.Я. організували акцію «Подаруй дитині свято». Вихованці закладу отримали приємні і корисні подарунки: солодощі, розвиваючі ігри, кольорові олівці, розмальовки.

В свою чергу, учні завжди ретельно готуються до свята: вивчають вірші, жестові пісні, танці тощо. Ніхто не залишився байдужим відвідавши цей центр, в якому є сучасне реабілітаційне відділення, навчальні та ігрові кімнати, гуртки для всебічного розвитку дітей. Відвідування таких закладів виховує у студентів риси характеру, які мають бути притаманні майбутньому лікарю: співчуття до чужого болю, турбота про хворих, толерантне ставлення до людей із обмеженими можливостями.

Студенти БДМУ до Дня подарунків вiдвiдали вихованців дитячого будинку «Сонечко»

Вже традиційно напередодні Дня подарунків, студенти БДМУ академгруп №4 та №5 медичного факультету № 1 за підтримки викладачів кафедри біоорганічної і біологічної хімії та клінічної біохімії (доц. Яремій І.М. та ас. Бевзо В.В.) відвідали вихованців дитячого будинку «Сонечко», що у м. Чернівці.

Студенти iз захопленням спілкувалися з дітками під час після обiдньoї прогулянки: гралися в ігри, ліпили сніжки – всім було весело. На завершення студенти подарували дітям іграшки та подарунки. Приймати подарунки завжди приємно, але робити подарунки дітям, яких доля обділила любов’ю рідних, набагато приємніше. Відчуття дитячої вдячності, їхні щасливі посмішки залишаться надовго…

Подарунки люблять всі діти.

Студенти 31 групи 4 курсу спеціальності «Лікувальна справа» (куратор – доцент кафедри внутрішньої медицини та інфекційних хвороб, к.мед.н. Безрук Т.О.) завітати в цей день до дітей, що навчаються у спеціалізованому навчальному закладі у м. Чернівці, та привітати їх з Різдвяними святами.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати