• Українська
  • English
Співробітники кафедри догляду за хворими провели профорієнтаційну роботу
Співробітники кафедри догляду за хворими провели профорієнтаційну роботу

Співробітники кафедри догляду за хворими провели профорієнтаційну роботу

5 травня завідувач кафедри догляду за хворими та вищої медсестринської освіти проф. Плеш І. А. провів профорієнтаційну роз’яснювальну роботу серед студентів Чортківського державного медичного коледжу.

 

Під час зустрічі Ігор Антонович розповів про історію медичного університету, його випускників, які стали знаними науковцями. Наголошено на високе місце університету в рейтингу вищих медичних навчальних закладів України, впровадження в навчальний процес сучасних інноваційних технологій, систему дистанційного навчання та інше.

10 травня викладачі кафедри догляду за хворими та вищої медсестринської освіти Каратєєва Світлана та Кшановська Ганна провели профорієнтаційну роз’яснювальну роботу серед студентів Кам’янець-Подільського медичного училища.

Під час зустрічі студентам розповіли про університет, різні напрями підготовки, також наголошено на високе місце вишу в рейтингу вищих медичних навчальних закладів України, впровадження в навчальний процес сучасних інноваційних технологій, систему дистанційного навчання та інше. Студентам було продемонстровано сучасні можливості навчально- наукової лабораторії БДМУ. А також ознайомлено з умовами вступу до університету щодо можливості отримання різних спеціальностей, проінформовано про наявність підготовчих курсів до ЗНО, також були роздані інформаційні флаєри про діяльність навчального закладу.

11 травня асистентом кафедри Оксаною Юрків проведена профорієнтаційна робота у Коломийському медичному коледжі ім.. І.Я. Франка (Івано-Франківська обл.).

Разом із директором Коломийського медичного коледжу  п. Васкулом В.П.,  Юрків О.І. подала інформацію для майбутніх абітурієнтів щодо отримання подальшої вищої освіти у «Буковинському державному медичному університеті» Зокрема, можливість отримати вищу медсестринську освіту («медична сестра – бакалавр», «магістр») на медичному факультеті №4, отримати ступінь «Магістр» за спеціалізацією «Медицина». Студенти цікавились умовами навчання, проживання та працевлаштування.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати