• Українська
  • English
Студенти-іноземні громадяни БДМУ зробили батькам віртуальну екскурсію Чернівцями
Студенти-іноземні громадяни БДМУ зробили батькам віртуальну екскурсію Чернівцями

Студенти-іноземні громадяни БДМУ зробили батькам віртуальну екскурсію Чернівцями

Погодні умови насправді відіграють значну роль у житті кожної людини на нашій планеті. Якщо у деяких через певні погодні чи температурні умови змінюється настрій, то для інших погода є важливою, оскільки вона впливає на їх самопочуття, активність та працездатність.

 

Таким чином, у відповідності до погоди змінюється наш життєвий цикл, тому передбачення погодних та температурних умов насправді вважається складною та надзвичайно важливою справою. Фахівці з прогнозом погоди вже не перший рік наголошують – в наших регіонах простежується стійка тенденція до потепління, причому потепління найбільш помітно якраз в холодні сезони року.

Довготривале «бабине літо» цього року надзвичайно сприятливе для пікніків, поїздок за місто, прогулянок на свіжому повітрі, активному відпочинку та, звичайно, кращої адаптації студентів-першокурсників, які приїхали на навчання до Чернівців. Але прогулянки по місту можна провести і з користю для себе: оглянути історичні та видатні місця, помилуватися чудовою архітектурою, краще ознайомитись з містом, в якому студентам прийдеться вчитись 6 років.

Саме тому студенти 41 та 47 груп першого курсу разом зі своїм викладачем та куратором Ніною Войткевич одного теплого осіннього дня вирішили піти до Чернівецького національного університету – перлини Буковинського краю.

Студенти ознайомились з історією відкриття університету у Чернівцях в далекому 1875 році, його творцем – чеським архітектором Джозефом Главкою, заринулись в атмосферу неперевершеної величі справжнього храму науки. Завдяки сучасним гаджетам студенти вели пряму трансляцію для своїх родичів та друзів на далекій батьківщині прямо з місця екскурсії, із захватом розповідаючи їм про унікальну споруду – спадщину ЮНЕСКО. Прогулянка університетським парком, який є зразком садово-паркової архітектури, стала прекрасним завершенням екскурсії до колишньої Резиденції Буковинських митрополитів.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати