• Українська
  • English
Про навчання в медичному університеті розповіли школярам викладачі БДМУ
Про навчання в медичному університеті розповіли школярам викладачі БДМУ

Про навчання в медичному університеті розповіли школярам викладачі БДМУ

Співробітники Буковинського державного медичного університету провели профорієнтаційну роботу в навчальних закладах Чернівців.

 Проведено профорієнтаційну роботу в гімназії №6

rusnakДоцент кафедри внутрішньої медицини, фізичної реабілітації та спортивної медицини Ілона Руснак провела профорієнтаційну роботу для учнів 10-11 класів гімназії №6. Присутніх проінформувала про якiсну навчальну базу, кадровий потенціал, спеціальностi та сприятливi умови навчання у Вищому державному навчальному закладі України «Буковинський державний медичний університет».

Присутні дізналися про підготовчі курси до ЗНО, можливість дистанційної підготовки до ЗНО, наявність корисної для абітурієнтів інформації на сайті БДМУ. Зацікавлено слухали про наявність електронного журналу для студентів, доступ студентів до навчально-методичних матеріалів на сервері дистанційного навчання університету в системі Moodle, високі рейтингові показники БДМУ серед інших ВНЗ України. Із задоволенням почули про умови для відпочинку та форми дозвілля студентів.

Руснак I.Т. провела анкетування бажаючих учнів. Запросила учнів та їх батьків на зустрічі з викладачами БДМУ у рамках «Дня відкритих дверей»

Учням Чернівецької школи №28 розповіли про навчання в медичному університеті

sazhynУ рамках проведення профорієнтаційної роботи співробітники кафедри педіатрії та дитячих інфекційних хвороб доцент Сажин Сергій Іпполітович, к.м.н. Шахова Ольга Олександрівна та аспірант Мислицька Ганна Олександрівна відвідали загальноосвітню школу № 28, де зустрілися з учнями 11-го класу (класний керівник – Трепко Віталій Володимирович).

Учням було представлено актуальну інформацію про перспективи та можливості, які їх очікують при вступі та навчанні у ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет». Під час презентації майбутнім абітурієнтам було повідомлено перелік спеціальностей, умови вступу. Багатьох зацікавила можливість дистанційної підготовки до ЗНО та сервер дистанційного навчання «MOODLE».

Зустріч зі старшокласниками у Чернівецькій ЗОШ №5

tovkachДоцентами кафедри анатомії топографічної анатомії і оперативної хірургії БДМУ (Товкач Ю.В.,Проняєв Д.В., Кашперук-Карпюк І.С.) була проведена профорієнтаційна робота серед учнів 11 класів Чернівецької загальньоосвітньої школи №5 1-3 ступенів акредетації.

Школярів ознайомили з новими умовами вступу до Вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет», перевагами навчання в університеті, його здобутками та кадровим потенціалом, особливостями дозвілля та студентського життя. Під час зустрічі школярам розповіли про підготовчі курсів до вступу в університет. Також була проведена цікава екскурсія по музейних препаратах кафедри. Учні були ознайомлені з операційною і хірургічними інструментами.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати