• Українська
  • English
Благодійні акції з нагоди Дня Святого Миколая
Благодійні акції з нагоди Дня Святого Миколая

Благодійні акції з нагоди Дня Святого Миколая

Уже традиційно до Дня Святого Миколая студенти та викладачі проводять низку заходів для діток – проводять благодійні акції, візити в дитячі установи, дарують подарунки та театралізовані дійства.

 

Студенти БДМУ провели благодійну акцію для маленьких пацієнтів

stomatologyСтуденти 2 курсу стоматологічного факультету провідали хворих діток у відділенні кардіоонкогематології ОДКЛ. Вкотре студенти-стоматологи продовжують допомагати тим, хто цього найбільше потребує.

Цьогоріч 5 група 2 курсу стоматологічного факультету разом із головним куратором факультету Аліною Заволович та куратором групи асистентом кафедри терапевтичної стоматології Олесею Іваніцькою провели благодійну акцію для діток з відділення кардіоонкогематології ОДКЛ.

«У відділенні існує «Скринька Мужності», в якій знаходяться іграшки. Перед болючою маніпуляцією кожна дитина виймає з неї по одній, і це заохочує діток не плакати», – розповідає заввідділенням Михайло Гнатюк.

Тому нами було вирішено заповнити іграшками цю чудо-скриньку, щоб хоч якось розфарбувати лікарняні будні діточок. Також на зібрані кошти було придбано засоби гігієни, іграшки, різні смаколики для кожної дитини. Студентами була проведена роз’яснювальна робота батькам, щодо догляду за ротовою порожниною дітей.

Свято Миколая для дітей – пацієнтів обласної дитячої клінічної лікарні

sokolnyk18 грудня викладачі кафедри педіатрії та медичної генетики Буковинського державного медичного університету разом зі студентами організували святкове дійство до Дня Святого Миколая.

Організаторами свята виступили куратори медичного факультету №1 Ризничук М.О. та Лозюк І.Я. разом зі своїми кураторськими групами (8 група та 2 група 4 курсу І медичного факультету), асист. Остапчук В.Г., разом зі студентами 4-го курсу І медичного факультету (6,11 та 14 групи) зі студентами 4-го курсу ІІ медичного факультету (20 та 21 групи), студентами 4-го курсу стоматологічного факультету (1 та 5 групи), студентами 4-го курсу IV медичного факультету (2 та 3 групи) та 33 група V курсу ІІІ медичного факультету.

Викладачі БДМУ запросили студентів училища мистецтв імені Сидора Воробкевича, які показали дітям, що лікуються у стаціонарних відділеннях ОДКЛ (пр. Незалежності, 98) виставу, приурочену до свята, влаштували безліч конкурсів та розваг. Від студентів-медиків кожна дитина отримала гарний подарунок.

До свята приєдналися і студенти 4-го курсу 3 групи І медичного факультету із своїм викладачем, Остапчук В.Г. Вони проспонсорували лікування дитини з багатодітної родини, яка знаходиться на лікування у неврологічному відділенні ОДКЛ.

Чужих дітей не буває!

sonechko18 грудня, напередодні Дня Святого Миколая, студенти 5 групи 3 курсу разом із куратором, асистентом кафедри внутрішньої медицини та інфекційних хвороб Колотило Тетяною, відвідали обласний спеціалізований будинок дитини «Сонечко» із подарунками. На жаль, безпосередньо дітей відвідати не вдалось через карантинні заходи у зв’зку з епідемією кору на Буковині. Усі подарунки були передані діткам. Головний лікар установи Людмила Філіпець радо поспілкувалася зі студентами та розповідала про специфіку роботи з дітками, а також щиро подякувала за подарунки.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати