• Українська
  • English
В БДМУ завершила роботу міжнародна студентська конференція
В БДМУ завершила роботу міжнародна студентська конференція

В БДМУ завершила роботу міжнародна студентська конференція

15 березня в палаці «Академічний» відбулося закриття ІV Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих учених «Студентське самоврядування в системі академічної культури».

 

Із завершенням форуму учасників привітав професор Тарас Бойчук, ректор БДМУ, який вручив дипломи переможцям секційних засідань. Також ректор вручив Дипломи переможцям університетського конкурсу студентських есеїв та творчих робіт «Я пишаюся тим, що я студент Буковинського державного медичного університету!», приуроченого 75-літтю нашого навчального закладу.

За результатами форуму Дипломами І ступеня нагороджено 8 учасників:

  • Олега Даниляка, студента Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького за перемогу у секції №1 «Роль студентського самоврядування у впровадженні академічної доброчесності: досягнення і перспективи».
  • Людмилу Голуб, студентку Вищого державного навчального закладу України «Українська медична стоматологічна академія» за перемогу у секції №2 «Соціально-психологічна компетентність майбутнього фахівця».
  • Олександра Помилоя, студента Вищого державного навчального закладу України «Українська медична стоматологічна академія» за перемогу у секції №3 «Волонтерська діяльність як інструмент розвитку академічної культури».
  • Ірину Сокольник, студентку Вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет» за перемогу у секції №4 «Етичні та правові стандарти поведінки студентів».
  • Єлизавету Безгинову, студентку ДЗ «Дніпропетровська медична академія МОЗ України» за перемогу у секції №5 «Історичні аспекти формування етичних стандартів у сфері освіти і медицини».
  • Валентина Юрійчука, студента Вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет» за перемогу у секції №6 «Міжнародний досвід функціонування студентського самоврядування».
  • Урваші Арора, студентку Вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет» за перемогу у англомовній секції №7 «Студентське самоврядування в системі академічної культури».
  • Юлію Бугай, студентку Вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет» за перемогу у англомовній секції №7 «Студентське самоврядування в системі академічної культури».

Дипломами ІІ ступеня нагороджено 11 учасників, а дипломами ІІІ ступеня 13 учасників. Загалом в секційних засіданнях взяли участь студенти з Полтави, Львова, Ізмаїла, Івано-Франківська, Тернополя, Дніпра, Запоріжжя, Донецька, Луганська, Києва, Харкова, Чернівців та з-за кордону Бєлграда (Сербія) Сучави (Румунія) та Рабату (Марокко). Під час секційних засідань було заслухано 82 доповіді. За результатами форуму видано збірник тез учасників.

Голова Студентської ради БДМУ Юлія Паранюк, вручила подарунки та дипломи переможцям інтерактивного квесту, який проходив упродовж першого дня конференції.

На завершення, учасники мистецьких студій Палацу “Академічний” презентували присутнім чудову концертну програму.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати