• Українська
  • English
В БДМУ пройшов брейн-ринг з біології серед старшокласників
В БДМУ пройшов брейн-ринг з біології серед старшокласників

В БДМУ пройшов брейн-ринг з біології серед старшокласників

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ГРА. 24 листопада в Буковинському державному медичному університеті в рамках Дня відкритих дверей відбулося інтелектуальне змагання серед старшокласників “Брейн-ринг з біології”.

Всі присутні стали свідками найцікавішої боротьби юних веселих і винахідливих біологів. У турнірі брали участь чотири команди: ліцею №3 медичного профілю, підготовчого відділення БДМУ, гімназій міста Чернівці та команда коледжу БДМУ.

Учасники зіграли 3 основні тури: два відбіркові та фінал між командами-переможцями відбіркових турів. Окрім балів, які гравці отримали під час гри, було оцінено назви та девізи команд, а також обрано найкращих гравців з кожної команди.

До складу журі входили проректор з науково-педагогічної роботи БДМУ – доцент Ігор Геруш (голова журі), завідувач кафедри медичної біології, генетики та фармацевтичної ботаніки, професор Василь Пішак, заступник директора гімназії №7 Віра Васильчук, заступник директора ліцею № 3 медичного профілю Тетяна Буджак, директор коледжу БДМУ, доцент Тамара Грачова, старший викладач кафедри медичної біології, генетики та фармацевтичної ботаніки Оксана Сметанюк.

Також на святі були присутні незалежні експерти помічник ректора з іміджевої політики, професор Алла Борисюк та асистент кафедри медичної біології, генетики та фармацевтичної ботаніки Мар’яна Кривчанська, які слідкували за активністю та кількістю правильних відповідей кожного гравця, підказками або фальстартами. Ведучою свята була доцент кафедри внутрішньої медицини Оксана Оліник, головний куратор медичного факультету № 1 .

Гостями свята були професор Роман Булик, відповідальний за профорієнтаційну роботу в університеті, доцент Віталій Чорноус, керівник підготовчого відділення, заступники деканів медичного факультету № 1 Олександр Буряк та стоматологічного факультету Кметь Тарас.

Дякуємо студентам-першокурсникам МФ №1 та студентці МФ№2 Локатир Ярославі за хвилини музичних пауз у напруженій грі.

За результатами гри перемогла команда підготовчого відділення БДМУ. Проте, за словами журі, кожна команда проявила себе дуже гарно, тому всіх гравців було відзначено подяками БДМУ та сувенірами.

Фоторепортаж: Діана Тополницька

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати