• Українська
  • English
День відкритих дверей в БДМУ
День відкритих дверей в БДМУ

День відкритих дверей в БДМУ

АБІТУРІЄНТУ. 9 лютого2014 року відбувся традиційний “День відкритих дверей” у Буковинському державному медичному університеті.

З вітальним словом до майбутніх абітурієнтів та їх батьків звернувся доцент Ігор Геруш, проректор з науково-педагогічної роботи, який розповів про структуру, основні досягнення та культурне надбання навчального закладу. Присутнім був представлений відеоролик про студентське життя, завдяки якому абітурієнти змогли побувати на on-line екскурсії корпусами університету.

Присутні традиційно ознайомилися із правилами прийому на навчання у 2014-2015 н.р., з напрямами підготовки та вимогами до рівня освіти вступників, з діяльністю факультетів та коледжу БДМУ. Дізналися відвідувачі більше про Підготовче відділення та діяльність сайтів “Інформаційний центр абітурієнта БДМУ” та “Центр підготовки абітурієнта БДМУ”.

Перед абітурієнтами виступили доцент Володимир Глубоченко, відповідальний секретар приймальної комісії, декан медичного факультету №2, який розповів про правила прийому, напрями підготовки та етапи вступної кампанії 2014 року; професор Роман Булик, відповідальний за профорієнтаційну роботудав низку порад як психологічно адаптуватися до ЗНО та презентував сайт, де абітурієнти зможуть ефективно підготуватися до складання ЗНО та вступу та навчання у БДМУ.

З діяльністю факультетів присутніх ознайомили доцент Микола Гінгуляк, заступник декана медичного факультету № 1;доцент Ніна Зорій, проректор з науково-педагогічної роботи та виховання; к.мед.н. Сергій Сажин, представник деканату медичного факультету №4; доцент Тарас Кметь, заступник декана стоматологічного факультету; доцент Петро Присяжнюк, декан фармацевтичного факультету; доцент Тамара Грачова, директор коледжу БДМУ. Про студентське самоврядування, побут та дозвілля студентів БДМУ розповів голова студентської ради Василь Мосійчук.

На завершення завідувач підготовчого відділення для громадян України доцент Выталій Чорноус прочитав лекцію з хімії для абітурієнтів на тему “Теоретичні основи органічної хімії” в рамках підготовки до ЗНО 2014 року.

Відгуки про День відкритих дверей у БДМУ

День відкритих дверей мені дуже сподобався! Сподобалися виступи викладачів, розповіді про факультети університету, студентське життя. День відкритих дверей допоміг зрозуміти, що у виборі професії я не помилилася. Мені дуже хотілося б вступити в БДМУ і навчатися у вас! Лише треба гарно здати ЗНО. Для цього відвідую підготовчі курси при БДМУ, слухаю вебінари, дуже помагає дистанційне навчання, сайт БДМУ з навчальним матеріал і тестами до кожного заняття. Відчуваю, що підтягнулася по знанням у школі. БДМУ – кращий!

Інна, Івано-Франківська обл.

Для мене День відкритих дверей був дуже корисний, я визначився і вирішив, що саме у ваш університет я буду вступати. Моя мета досягнута, – дізнався для себе дуже багато нового і цікавого про БДМУ, остаточно визначився з майбутньою професією. Буду всім радити БДМУ, тому що цей університет гідний похвали і загального визнання! Велике спасибі всім, хто зробив 9лютого таким корисним і потрібним для абітурієнтів.

Петро, Хмельницька обл.

Прекрасний університет! Сподобався День Відкритих Дверей! Почута інформація корисна, адже особисте знайомство набагато корисніше, ніж слухи і відгуки. Приємні та товариські люди. У цьому році закінчую навчання у коледжі на молодшого спеціаліста по спеціальності “ортопедична стоматологія”. Не шкодую, що приїхав з іншої області, бо дізнався, що у БДМУ можна продовжити навчання на лікаря-стоматолога, вступивши зразу на другий курс. То остаточно визначився, де буду продовжувати вчитися. Хороша, приємна атмосфера.

Микола, Тернопільська обл.

Спасибі вам велике! За теплий прийом, приємну зустріч у стінах навчального закладу – надзвичайно позитивна атмосфера, доброзичлива. Цікава екскурсія по кафедрах. Дочка закінчує 9 клас і мріє стати фармацевтом. Приємно порадувала інформація про можливість далі навчатися у коледжі БДМУ після 9 класу на молодшого спеціаліста.

Лідія Василівна, мати учениці 9 класу, Чернівецька обл.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати