• Українська
  • English
У БДМУ відбувся науковий семінар з сімейної медицини
У БДМУ відбувся науковий семінар з сімейної медицини

У БДМУ відбувся науковий семінар з сімейної медицини

На базі Буковинського державного медичного університету 3 грудня проведено науково-практичний семінар «Актуальні питання сімейної медицини в Україні», організований Національною медичною академією післядипломної освіти (НМАПО) ім. П.Л. Шупика та Українською Асоціацією сімейної медицини.

З вітальним словом до учасників семінару звернулися заступник начальника управління організації лікувально-профілактичної роботи та розвитку медичної допомоги населенню – начальник відділу розвитку та контролю якості медичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА Любов Григорівна Крикливець та д.мед.н., професор, в.о. завідувача кафедри сімейної медицини Лариса Петрівна Сидорчук.

У рамках програми заходу д.мед.н., професором, в.о. завідувача кафедри сімейної медицини Ларисою Петрівною Сидорчук прочитана лекція «Безперервна професійна освіта сімейних лікарів у Буковинському державному медичному університеті: мультидисциплінарний підхід», у якій було висвітлено ключові моменти підготовки лікарів за фахом «загальна практика-сімейна медицина» на кафедрі сімейної медицини БДМУ.

Д.мед.н., професор, проректор з лікувальної роботи НМАПО імені П.Л. Шупика Ніна Григорівна Гойда у режимі он-лайн доповіла слухачам про розвиток первинної медико-санітарної допомоги в контексті Концепції побудови нової національної системи охорони здоров’я.

Присутні на конференції сімейні лікарі Чернівецької, Хмельницької та Тернопільської областей мали нагоду ознайомитися з сучасними аспектами лікування різноманітної патології: цукрового діабету, доброякісної гіперплазії передміхурової залози, хронічного панкреатиту, гострого бронхіту, ХОЗЛ, ГЕРХ, гіпертермії, суглобового синдрому тощо, у т.ч. у режимі інтерактивного спілкування.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати