• Українська
  • English
Освітні технології БДМУ відзначені золотою медаллю
Освітні технології БДМУ відзначені золотою медаллю

Освітні технології БДМУ відзначені золотою медаллю

На Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2015» Буковинський державний медичний університет нагороджений золотою медаллю та дипломом у номінації «Розробка та впровадження у навчально-виховний процес сучасних систем моніторингу якості освіти».

Золота медаль стала першою нагородою, якою відзначений «Електронний журнал успішності БДМУ» (ez.bsmu.edu.ua). Журі високо оцінило потужний арсенал інструментів оперативного моніторингу успішності web-програми, а також можливості надання доступу студентам та викладачам університету до результатів поточного та підсумкового контролю в онлайн-режимі. Експертну оцінку якості робіт проводили наукові інститути Національної академії педагогічних наук України, Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МОН України. Експертами відзначена ефективність «Електронного журналу успішності БДМУ» як засобу забезпечення прозорості навчального процесу у вищому навчальному закладі.

Усього на участь у конкурсі з тематичних номінацій виставки було подано 573 роботи. Конкурсні роботи надіслали педагогічні колективи з усіх регіонів України, а також навчальні заклади Польщі, Словаччини, Естонії та Молдови.

Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти-2015», організаторами якої є Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук та компанія «Виставковий світ», відбулася у м. Київ 12-14 березня 2015 року. На виставці були представлені 75 вищих навчальних закладів України, а також 20 закладів освіти та агенції Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великобританії, Канади, Словаччини, Естонії, США та Молдови. Крім того, у виставці взяли участь органи управління освітою, заклади післядипломної педагогічної освіти, навчально-методичні центри професійно-технічної освіти та загальноосвітні навчальні заклади.

Організатори виставкового форуму відзначили ректора університету – професора Тараса Бойчука Почесною грамотою «За вагомий особистий внесок і плідну організаторську діяльність з модернізації та оновлення галузі освіти». У підтвердження свого високого рівня Буковинський державний медичний університет нагороджений також дипломом «За творчу працю з підвищення якості національної освіти».

Стенд БДМУ, який представляли доценти Тарас Кметь та Олександр Гараздюк, викликав інтерес у відвідувачів та був відзначений за оригінальність оформлення.

Від імені ректорату щиро вітаємо співробітників та студентів із високою нагородою!

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати