• Українська
  • English
Відбулося закриття спартакіади БДМУ
Відбулося закриття спартакіади БДМУ

Відбулося закриття спартакіади БДМУ

20 травня у Буковинському державному медичному університеті урочисто вітали кращих спортсменів за підсумками навчального року.

На свято до спортсменів завітали ректор університету професор Тарас Миколайович Бойчук, голова профспілкового комітету університету доцент Ковальчук Петро Євгенович, проректор з науково-педагогічної роботи та виховання доцент Зорій Ніна Іванівна, декан медичного факультету №1 Москалюк Василь Деонізійович та його заступник Буряк Олександр Григорович, декан медичного факультету №2 доцент Глубоченко Володимир Григорович, декан медичного факультету №4 професор Сорокман Таміла Василівна, директор коледжу БДМУ доцент Грачова Тамара Іванівна, головний куратор медичного факультету №1 Оліник Оксана Юріївна та медичного факультету №2 Телекі Яна Михайлівна, заступник директора коледжу БДМУ з виховної роботи Петринич Оксана Анатоліївна.

Тарас Миколайович привітав спортсменів з успішним завершенням спортивного року, відзначив, що цього року студенти достойно представили наш університет на змаганнях різного рівня. За результатами виступів на чемпіонатах України ми маємо 5 чинних чемпіонів (карате, спортивне орієнтування, боулінг), двох срібних (пауерліфтинг, стрільба з луку) та бронзового (стрільба з луку) призерів.

На змаганнях міжнародного рівня наші здобутки також високі: 12 представників університету здобули золоті нагороди на міжнародних турнірах (Чемпіонат світу та чемпіонат Європи з карате, Ліга Чемпіонів з міні-футболу серед жінок, Міжнародний волейбольний турнір, айкідо). 9 студентів університету стали срібними (футбол, айкідо) та 4 бронзовими (карате, айкідо) призерами міжнародних змагань.

Двоє студентів університету виконали норматив майстра спорту України з пауерліфтингу.

Також на святі були нагороджені переможці та призери обласних змагань. Цього року 147 студентів стали призерами Універсіади області.

Надзвичайно зворушливою була церемонія вітання випускників-спортсменів. До них зі словами вдячності звернулися їх тренери.

Свято закінчилося, але ще не закінчила сезон наша футбольна команда БДМУ. Готуються до участі у напівмарафоні легкоатлети. Тож бажаємо їм перемог. І сподіваємося, що наступний рік стане для всіх наших спортсменів успішнішим.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати