• Українська
  • English
Медичні сестри та фармацевти БДМУ отримали дипломи
Медичні сестри та фармацевти БДМУ отримали дипломи

Медичні сестри та фармацевти БДМУ отримали дипломи

23 червня у Палаці «Академічний» відбулися урочистості

з нагоди випуску медичних та фармацевтичних фахівців 2016 року Буковинського державного медичного університету.

Урочисте зібрання відкрив і привітав випускників з успішним завершенням навчання проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Геруш, наголосивши, що головне в житті – допомагати людям, творити добро, працювати наполегливо й натхненно. «Бажаю Вам щастя, реалізації всіх задумів і планів, успіхів у досягненні поставленої мети. Впевнено йдіть життєвою дорогою, працюючи на благо людей та рідної землі. Нехай святковий настрій цього дня збережеться у Ваших душах на все життя»!

На свято до випускників завітала перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька. Від імені депутатського корпусу обласної ради вона щиро привітала випускників, їхніх батьків та викладачів з цією важливою подією та побажала випускникам нових успіхів, втілення мрій та Божого благословення.

Голова екзаменаційної комісії, заступник головного лікаря з контролю якості діагностики та лікування ОКУ «Лікарня швидкої медичної допомоги-Університетська лікарня» Олександр Плегуца побажав випускникам завжди залишатися впевненими у власних силах і знаннях та гордо нести звання випускника Буковинського державного медичного університету.

Після привітань настав хвилюючий момент, заради якого зібралися випускники, їх рідні та викладачі. Випускник коледжу Олег Макаров та випускники медичного факультету №4 Марта Пазюк і Олег Лаба урочисто зачитали клятву Флоренс Найтінгейл, після чого відбулася церемонія вручення дипломів.

З нагоди випуску 2016 року за відмінні успіхи у навчанні, активну участь у роботі органів студентського самоврядування, студентського наукового товариства та громадській діяльності університету прийнято рішення занести до книги пошани БДМУ студентку коледжу Наталію Зварич (спеціальність «Сестринська справа»).

Із сердечними словами вітання та материнською настановою виступила від імені батьків випускників Інна Василинюк, а студенти-учасники мистецьких студій Палацу «Академічний» подарували всім гостям свята незрівнянні вокальні та хореографічні номери. 

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати