• Українська
  • English
Викладачі БДМУ беруть участь в Конгресі асоціації пульмонологів Румунії
Викладачі БДМУ беруть участь в Конгресі асоціації пульмонологів Румунії

Викладачі БДМУ беруть участь в Конгресі асоціації пульмонологів Румунії

Впродовж 6-8 жовтня в Румунії працюватиме 24 Конгрес національної асоціації пульмонологів. В роботі форуму беруть участь представники ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» – професор Лілія Тородіко, асистенти Інга Єременчук та Ігор Сем’янів, кафедра фтизіатрії та пульмонології.

 

«Вражає чітка організація щодо роботи конгресу вцілому та теплий прийом делегації з України. Приємно бути присутніми та брати участь в дискусіях зі «світилами» світового масштабу у питаннях захворювань органів дихання. Програма форуму дуже насичена, різнопланова та охоплює практично всі проблемні питання респіраторної медицини», – розповідає професор Лілія Тодоріко, завідувач кафедри фтизіатрії та пульмонології БДМУ.

Свої доповіді презентували провідні науковці у галузі «Пульмонологія» – представники Румунії, Молдови, США, Великої Британії, Італії, Франції, Молдови, Нідерландів, Турції, Австрії, Бельгії, Німеччини.

Знаково, щодо до програми 1-го дня конгресу включена доповідь представника з України – професора Лілії Тодоріко, фахівця БДМУ, що є свідченням того, що проблеми захворювань органів дихання в Україні цікавлять світову пульмонологічну спільноту. Дискусія та полеміка першого дня щодо проблеми туберкульозу; величезне занепокоєння щодо міграційної хвилі об’єднує науковців з різних країн і спонукає до пошуку створення спільних проектів для вивчення проблемних питань респіраторної медицини. На таких форумах створюються платформи для стартапів знакових проектів для науковців України.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/www.bsmu.edu.ua/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/www.bsmu.edu.ua/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents() #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /var/www/www.bsmu.edu.ua/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51