• Українська
  • English
В БДМУ відбувся День відкритих дверей
В БДМУ відбувся День відкритих дверей

В БДМУ відбувся День відкритих дверей

4 грудня Буковинський державний медичний університет продовжив свою славну традицію проведення «Дня відкритих дверей» для випускників загальноосвітніх навчальних закладів та медичних коледжів, який відбувся у Палаці «Академічний».

На «День відкритих дверей» завітали понад 230 абітурієнтів та їх батьків з Вінницької, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Донецької, Рівненської, Тернопільської, Миколаївської, Хмельницької та Чернівецької областей.

Усі присутні мали змогу переглянути відеофільм «Буковинському державному медичному університету – 70 років», ознайомившись із славною історією, сьогоденням і пріоритетними векторами розвитку медичного університету Буковини.

Про умови та правила прийому до БДМУ у 2017 році, відмінну від попередніх років систему визначення результатів абітурієнта, про спеціальності, за якими проводиться підготовка в університеті розповів доцент Володимир Ходоровський, відповідальний секретар приймальної комісії, начальник навчального відділу.

Для кращої адаптації та підготовки абітурієнтів до складання зовнішнього незалежного оцінювання в 2017 році та навчання в БДМУ впроваджено ІТ-технології, відкрито підготовчі курси, створені та активно функціонують сайти «Інформаційний центр абітурієнта БДМУ» та «Центр підготовки абітурієнта БДМУ». Про діяльність сайтів та багато іншої корисної для вступників інформації розповів професор Роман Булик, відповідальний за профорієнтаційну роботу.

З факультетами та спеціальностями, за якими ведеться підготовка в університеті ознайомили присутніх доцент Олександр Буряк, заступник декана медичного факультету №1, професор Таміла Сорокман, декан медичного факультету №4, доцент Тарас Кметь, заступник декана стоматологічного факультету, доцент Петро Присяжнюк, декан фармацевтичного факультету. Про навчання студентів за спеціальностями «Медсестринство» та «Фармація» у коледжі БДМУ, де проводиться набір на базі 9 класів розповіла директор коледжу БДМУ Тамара Грачова. Багатогранне життя студентів у стінах університету окреслив студент V курсу медичного факультету №1 Віктор Романчук, голова Студентської Ради вишу.

Безумовним плюсом доповідей усіх учасників профорієнтаційного заходу цілком можна вважати комбінування різних форм представлення фактів про університет з використанням текстового, звукового, графічного, анімаційного та мультимедійного матеріалів, що дозволило слухачам отримати нову та корисну інформацію в інтерактивному вигляді та краще її засвоїти.

Крім того, всі бажаючі мали можливість переглянути трансляцію «Дня відкритих дверей» в режимі on-line, технічний супровід якої забезпечував провідний фахівець сектору моніторингу якості освіти та інформаційно-аналітичного забезпечення Олександр Мельничук.

Ведучою «Дня відкритих дверей» була студентка VІ курсу медичного факультету №2 Анастасія Пушкашу. У теплій та дружній атмосфері для абітурієнтів, їх батьків та гостей дарували свої музичні номери студенти БДМУ – учасники мистецьких студій Палацу «Академічний».

Усі присутні мали змогу здійснити екскурсію в історико-медичний музей БДМУ, яку проводив його директор Володимир Білоус, а також відвідати кафедри університету.

Загалом День відкритих дверей в БДМУ викликав неабияку зацікавленість у молоді, стимулював їх бажання отримати більше інформації про графік роботи підготовчих курсів БДМУ та проведення вебінарів для абітурієнтів, особливості рейтингування електронних заяв, вагові коефіцієнти конкурсних предметів тощо.

День відкритих дверей вселяє надію, що присутні випускники загальноосвітніх навчальних закладів та медичних коледжів оберуть саме Буковинський державний медичний університет під час вступної кампанії 2017 року і поповнять ряди студентства у нашому славному медичному закладі Буковини.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати