• Українська
  • English
Викладач БДМУ нагороджений відзнакою «Слава Україні»
Викладач БДМУ нагороджений відзнакою «Слава Україні»

Викладач БДМУ нагороджений відзнакою «Слава Україні»

На початку лютого в Києві пройшов ІІ Міжнародний форум національно-патріотичного єднання і духовності «Лицар доброї волі».

 

Під час даного форуму відзнакою «Слава Україні» був нагороджений викладач БДМУ – Віталій Смандич – за видатний особистий внесок в утвердження та примноження загальнолюдських ідеалів добра і милосердя, за самовіддане служінні українському народові. Від імені ректорату щиро вітаємо Віталія Степановича з почесною відзнакою.

З метою привертання уваги суспільства та міжнародної спільноти до увіковічення нам’яті героїв, добровольців, учасників бойових дій на тимчасово окупованих південно-східних територіях України та консолідації патріотично-свідомого суспільства було започатковано міжнародний проект «Фундація національно-патріотичного єднання і духовності «Лицар Доброї Волі». Фундація передбачає діяльність у напрямках української просвіти та відзначення тих, хто докладає зусилля для відродження національної ідеї, оборони держави, сприяє науково-історичному та культурно-мистецькому розвитку суспільства.

В рамках Форуму був проведений науково-історичний семінар «Україна-форпост безпеки та миру Східної Європи. Минуле і сучасність». Асоціацію випускників Буковинського державного медичного університету представляв член правління, асистент кафедри внурішньої медицини, клінічної фармакології та професійних хвороб Віталій Смандич.

Захід відбувався на базі Наукового центру харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведєва. На початку форуму, на правах господаря закладу Академік, член-кореспондента НАМН України, голова «Студії військово-історичного мистецтва України» Микола Проданчук провів екскурс в історію нашої держави та представив всім присутнім колекцію картин що знаходяться на базі закладу.

Також до виступів долучились член Експертної ради Комісії державних нагород і геральдики при Президентові України, президент «Парка Київська Русь” , кандидат історичних наук Володимир Янченко; провідний історик Громадського просвітницького проекту «LIKBEZ. Історичний фронт», упорядник книги «Історія українського війська» Василь Павлов; голова ВГО «Департамент військово-культурної антропології» Олексій Руденко; представник Генштабу Збройних Сил України, Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України, Євген Беляєв; керівник міжнародного проекту «Козацькі шляхи Європи», почесний гість з Польщі Мечислав Дуркалєц; член Комісії Державних нагород і геральдики при Президентові України Ігор Мазепа.

З метою відзначення громадських та військових діячів, під час проведення міжнародного форуму «Лицар Доброї Волі», були представлені народні статуси, що надають найвищу моральну оцінку від українського суспільства та є запрошенням до спільних дій.

Громадсько-суспільний статус «Лицар Доброї Волі» – відзначаються особистості за добровольчу участь та виявлений героїзм у бойових діях за Волю та Незалежність України.

Громадсько-суспільний статус «Оранта – Непорушна Стіна» – відзначаються особистості за меценатську, благодійну, культурно-просвітницьку діяльність, волонтерську діяльність.

Народною відзнакою «Слава Україні» відзначаються волонтери, меценати, капелани, журналісти, лікарі, митці, артисти, видавці, літератори, громадські діячі.

Відзнакою «Свободи і Миру на всесвіт від України» від Фундації відзначаються за досягнення у напрямках науково-історичного, духовного, культурно-мистецького розвитку, української просвіти. В цій номінації планується нагородження громадських діячів, дипломатів, артистів, митців, журналістів, представників діаспори, міжнародних волонтерських організацій.

«Золотий (Срібний) Клейнод Родини Мазеп» – відзначаються номінанти за досягнення у напрямках науково-історичного, духовного, культурно-мистецького розвитку, української просвіти.

«Лицарський Хрест Родини Мазеп» – за звитягу та героїзм проявлений в боях за Незалежність України.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/www.bsmu.edu.ua/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/www.bsmu.edu.ua/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents() #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /var/www/www.bsmu.edu.ua/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51