• Українська
  • English
Бал знайомств-2017 провели у БДМУ
Бал знайомств-2017 провели у БДМУ

Бал знайомств-2017 провели у БДМУ

Кожного року велика студентська родина Буковинського державного медичного університету поповнюється новими іменами.

Щоб познайомитися з першокурсниками та побачити наскільки вони яскраві, талановиті та дотепні у БДМУ традиційно відбувається Бал знайомств. Цього року свято провели у палаці «Академічний» 21 вересня.

Виступи конкурсантів оцінювало журі, до складу якого увійшли: проректор з науково-педагогічної роботи та виховання Ніна Зорій (голова журі), художній керівник палацу «Академічний» Валентина Головко, художній керівник народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Трембіта» Леся Романчук, хормейстер Палацу «Академічний» Тетяна Д’яченко та голова Студентської ради Божедар Мафтичук.

Виступи студентів оцінювалися у 6-ти жанрах за 5-бальною шкалою. Хлопці та дівчата презентували свої вміння в танцях, співах, грі на музичних інструментах. Як глядачі, так і судді були вражені оригінальністю номерів усіх факультетів та коледжу.

Після тривалого обговорення журі оголосило переможців. Цього року Гран-прі Балу знайомств здобули представники стоматологічного факультету. Їхній веселий та дотепний театралізований виступ, присвячений «будням студента-першокурсника», набрав найбільше голосів. Безперечним лідером глядацьких симпатій став медичний факультет №2, який підкорив усіх присутніх своєю енергетикою, артистизмом і глибокою душевністю. Чудові співочі, танцювальні та поетичні виступи представили студенти медичного факультету №1, отримавши бурхливі оплески шанувальників. Авторська театралізована композиція та чудові вокальні номери медичного факультету №4 завоювали високі відзнаки. Запальні танці, чудове музичне оформлення свята та веселі сюрпризи від фармацевтичного факультету забезпечили хороший настрій глядачам. І звісно ж безпосередність, самобутність і життєрадісний гумор наймолодших конкурсантів – студентів коледжу БДМУ – не залишили байдужими гостей свята.

Особливо теплою і святковою атмосфера Балу стала завдяки талановитим й харизматичним ведучим Тетяні Мартинюк та Олегу Гузію, які не лише вдало представляли виступи факультетів, а й самі заряджали зал позитивними емоціями та створювали піднесений настрій. Поки журі підраховували голоси, для конкурсантів і гостей свята виступив романтичний гурт з неперевершеними ліричними піснями, які швидко підхопили всі присутні. Також підкорили своєю автентичністю і колоритом студенти медичного факультету №3, які подарували незабутні танцювальні номери. Першокурсники також мали нагоду ознайомитися з презентацією студентської газети, яку видає БДМУ, «Гіппократик».

На завершення Балу знайомств Ніна Зорій подякувала всім учасникам конкурсу за чудову підготовку. Вона зазначила, що всі дебютанти достойно презентували свої факультети та ще раз довели, що студенти БДМУ – здібні й талановиті не тільки у навчанні. Також проректор висловила вдячність за допомогу в підготовці та підтримку на конкурсі першокурсників студентським деканам, деканам факультетів, директору коледжу БДМУ, головним кураторам, та членам журі.

Від імені ректорату щиро вітаємо всіх учасників свята та бажаємо успішного навчання і творчого натхнення!

РОЗШИРЕНИЙ ФОТОРЕПОРТАЖ

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати