• Українська
  • English
В БДМУ пройшов брейн-ринг з біології
В БДМУ пройшов брейн-ринг з біології

В БДМУ пройшов брейн-ринг з біології

23 грудня у ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» відбулося інтелектуальне змагання «Брейн-ринг з біології», серед старшокласників м. Чернівці, які навчаються на підготовчому відділенні нашого навчального закладу та є слухачами Буковинської Малої академії наук учнівської молоді, відділення «Хімії, біології, екології та аграрних наук», секції «Медицина» та «Валеологія», заняття для яких проводяться на кафедрі медичної біології та генетики.

 

В чудовий зимовий ранок, напередодні новорічних свят, учні мали можливість проявити та випробувати себе на захоплюючій грі – «Брей-ринг з біології». До складу журі входили: методист відділення «Хімії, біології, екології та аграрних наук» Буковинської Малої Академії наук учнівської молоді Іванійчук Надія Юріївна, доцент кафедри медичної біології та генетики Буковинського державного медичного університету Кривчанська Мар’яна Іванівна та асистент цієї ж кафедри Тимчук Катерина Юріївна.

Всі присутні стали свідками найцікавішої боротьби юних, веселих і винахідливих біологів.

У турнірі брали участь три команди, учасники яких зіграли основний тур, у фінал пройшли дві команди. За результатами гри перемогла команда підготовчого відділення БДМУ. Проте, за словами журі, кожна команда проявила себе дуже гарно, гравців було відзначено новорічними сувенірами. Окрім балів, які гравці отримали під час гри, було оцінено назви та девізи команд, а також обрано найкращих гравців з кожної команди, яким було подаровано новорічні подарунки.

Метою заходу було, перевірити і узагальнити знання учнів про рослинний і тваринний світ, розширити кругозір, розвивати інтерес до біології, як науки про усе живе на планеті Земля; кмітливість, творчість, швидкість мислення і уміння обґрунтовувати свою відповідь; виховувати в учнів любов і бережне ставлення до природи, усього оточуючого.

Дякуємо студентам-першокурсникам медичного факультету №1 Корнякову Андрію та Сивурі Ользі у підготовці до проведення брейн-рингу та за гарний їх настрій, як ведучих, який передався усім присутнім у лекційній аудиторії кафедри медичної біології та генетики, де відбувався брейн-ринг з біології.

Інформацію підготували та брейн-ринг з біології організували доцент кафедри Мар’яна Кривчанська та асистент кафедри Катерина Тимчук, фоторепортаж Івана Савицького

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати