• Українська
  • English
І Міжнародні відкриті спортивні ігри БДМУ
І Міжнародні відкриті спортивні ігри БДМУ

І Міжнародні відкриті спортивні ігри БДМУ

Упродовж 8-9 лютого в спортивному комплексі «Олімпія» відбулися І Міжнародні відкриті спортивні ігри ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет».

 

Відповідно до програми Спортивних ігор відбулися змагання з волейболу серед чоловічих та жіночих команд, а також турнір з міні-футболу. Всього у змаганнях брало участь 11 команд (більше 120 учасників), які представляли Університет медицини та фармації республіки Молдова ім. Н. Тестеміцану (м. Кишинів), ВДНЗ «Буковинський державний медичний університет», Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, Чернівецький медичний коледж БДМУ та Чернівецький Кооперативний економіко-правовий коледж.

У залі панувала надзвичайно дружня атмосфера й спортсмени з цікавістю спілкувалися зі своїми однолітками з іншої країни, проте на майданчиках вирували справжні спортивні пристрасті та боротьба за медалі не була простою.

На урочистому нагородженні спортсменів вітали та вручали кубки та медалі начальник комітету з фізичного виховання та спорту Чернівецького обласного відділення МОН України Жукотинський Корнелій Костянтинович, проректор з науково-педагогічної роботи та виховання БДМУ Зорій Ніна Іванівна, помічник ректора БДМУ з іміджевої політики професор Борисюк Алла Степанівна, голова профспілкового комітету Буковинського державного медичного університету доцент Ковальчук Петро Євгенович, завідувач кафедри внутрішньої медицини, фізичної реабілітації та спортивної медицини професор Тащук Віктор Корнійович та голова Чернівецької обласної федерації волейболу Васкан Іван Георгійович.

За результатами змагань з волейболу серед жінок:

І місце – ЧНУ ім. Ю. Федьковича

ІІ місце – Університет медицини та фармації ім. Н.Тестеміцану

ІІІ місце – БДМУ

Змагання з волейболу серед чоловіків:

І місце – БДМУ

ІІ місце – Кооперативний економіко-правовий коледж

ІІІ місце – Університет медицини та фармації ім. Н.Тестеміцану

Турнір з міні-футболу:

І місце – БДМУ

ІІ місце – Університет медицини та фармації ім. Н.Тестеміцану

ІІІ місце – Бук Фам

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати