• Українська
  • English
Студентка коледжу БДМУ здобула перемогу у регіональному конкурсі медсестер-випускниць коледжів
Студентка коледжу БДМУ здобула перемогу у регіональному конкурсі медсестер-випускниць коледжів

Студентка коледжу БДМУ здобула перемогу у регіональному конкурсі медсестер-випускниць коледжів

30 травня на базі кафедри догляду за хворими та вищої медсестринської освіти БДМУ проведений регіональний конкурс фахової майстерності «Краща медична сестра-2018» серед випускників медичних коледжів області та БДМУ зі спеціальності «Сестринська справа» (ОКР «молодший спеціаліст»).

 

У конкурсі взяли участь чотири представники з Чернівецького, Новоселицького, Вашковецького медичних коледжів, медичного коледжу БДМУ Кедик М.С.,Семенюк С.Д., Побіжан Т.О., Бойцуняк Т.В.

До складу журі увійшли викладачі коледжів та провідні фахівці з медсестринства Департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення Чернівецької ОДА за головуванням Рошки Віри Миколаївни – головного експерта з питань медсестринства Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА, Голови Асоціації медичних сестер Буковини, заступника головного лікаря з питань медестринства ОКУ «Чернівецької обласної клінічної лікарні» м. Чернівці.

Суддівська колегія об’єктивно оцінювала рівень теоретичних знань та фахових вмінь з основних розділів медсестринства у внутрішній медицині, хірургії та педіатрії. Всі учасники конкурсу виявили високий рівень знань та практичної підготовки.

Перемогу у конкурсі здобула випускниця медичного коледжу БДМУ, студентка 1-ї групи Бойцуняк Тетяна Василівна.

Кращими у номінаціях були відзначені наступні конкурсантки: Побіжан Т.О. медсестринство у педіатрії випускниця  Вашковецького  медичного коледжу.  З медсестринства у внутрішній медицині найсильнішою виявилась випускниця Новоселицького медичного коледжу Кедик М.С. Найкраще навички з медсестринства у хірургії виконала студентка Чернівецького медичного коледжу БДМУ Семенюк С.Д.

Із заключним словом виступив Плеш  Ігор Антонович – заступник голови, завідувач кафедри догляду за хворими та вищої медсестринської освіти ВДНЗ України “Буковинський державний медичний університет”, який привітав та вручив грамоти і цінні подарунки переможниці та призерам конкурсу і побажав професійного зростання на обраному шляху.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати