• Українська
  • English
Студенти БДМУ провели акції до Дня Святого Миколая
Студенти БДМУ провели акції до Дня Святого Миколая

Студенти БДМУ провели акції до Дня Святого Миколая

Продовжуємо публікації щодо благодійних акцій студентів та викладачів БДМУ з нагоди Дня святого Миколая. Ось і настав довгоочікуваний час, час коли здійснюються дитячі мрії, день добра, любові і затишку.

 

Благодійна акція в Карапчівській школі-інтернаті

juzkoВикладачі кафедри акушерства та гінекології ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» Марина Гресько, Світлана Приймак, лікарі-інтерни Наталя Бабій, Юрій Псарюк та Василь Секела традиційно вже вкотре навідалися до вихованців Карапчівської школи-інтернат Глибоцького району, щоб передати їм вітання та подарунки від Святого Миколая.

У подарунок дітлахи отримали спортивний інвентар та святкові гостинці. У свою чергу діти радо зустріли гостей святковим концертом з піснями  та віршами, доводили, що вони чемні, слухняні, розумні. Концертна програма від вихованців школи-інтернату не залишила байдужими нікого, а найкращим подарунком для нас були усміхнені обличчя дітвори.

«Коли дитина змалечку бачить, що про неї дбають, намагаються зробити щось хороше, згодом теж прагнутиме віддячити добром. Такі акції повертають усіх у країну дитинства, у країну дива, а також спонукають дітей краще вчитися, бо вони чекають приходу святого Миколая, чекають дива…», – прокоментувала важливість благодійності директор школи Марія Василівна Кирилюк. Тут справджуються слова: «Коли спорожнюєш руку – наповнюєш серце».

Акція відбулася за підтримки директора Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА, професора Оксани Андрієць, завідувача кафедри акушерства та гінекології професора Олександра Юзька, колективу кафедри акушерства та гінекології, лікарів-інтернів та студентів, колективу міського клінічного полового будинку №1 м. Чернівці.

Адже на маленьке диво заслуговує кожен, і кожен з нас може бути чарівником! Нехай дітки якомога довше вірять у чудеса і так щиро вміють радіти!

Студенти медичного факультету №4 відвідали з благодійною акцією Притулок для дітей

semenenkoСтуденти медичного факультету №4 разом з головним куратором Світланою Семененко вирішили зробити дітям свято і відвідали 2 Притулок для дітей, що знаходиться по вул. Головній, 169. Майбутні медичні фахівці створили для дітей імпровізоване театральне дійство та подарували їм веселий настрій та солодкі подарунки.

Благодійна акція в дитячій лікарні

piddubna19 грудня студенти 13 групи 4 курсу під керівництвом доцента кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології Піддубної А.А. відвідали ендокринологічне відділення Обласної дитячої клінічної лікарні з подарунками від Святого Миколая.

Майбутні лікарі дарували маленьким пацієнтам, в тому числі дітям, хворим на цукровий діабет, спеціальні фрукти, солодощі та печива для діабетиків, адже наявність такого серйозного захворювання, як діабет, не повинна позбавляти дитину радощів цього чудового свята. Та головним подарунком для всіх стали радість, теплота спілкування та віра у справжні дива.

Благодійна акція в Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі

panasenkoВкотре студенти-фармацевти разом з кураторами кафедри медичної та фармацевтичної хімії Великою А.Я., Грозав А.М., Панасенко Н.В. в День Святого Миколая, організовують благодійну акцію «Подаруй дитині щастя», для вихованців Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру №1. Мета акції – подарувати дітям незабутнє свято Миколая, підтримати їхню віру в добро та казку, зібравши замовлені подарунки та найнеобхідніше. Побажання дітей прості та під силу до виконання кожному з нас.

Щасливі малята мали змогу по-своєму поспілкуватися та весело провести час разом із студентами, адже ніщо не замінить живого людського спілкування, теплоти рук і доброти очей, які необхідні кожному з нас.

Благодійна акція в Будинку дитини

jurkivУ сучасні часи з’явилась добра традиція – саме у день Святого Миколая опікуватись сиротами та знедоленими дітьми, даруючи їм подарунки. На кафедрі догляду за хворими та ВМО куратором медичного факультету №1 асистентом Оксаною Юрків (куратор 7гр. ІІк.) та доцентом кафедри Оленою Макаровою проведена благодійна акція до Дня Святого Миколая. Разом зі студентами відвідали спеціалізований Будинок дитини та передали для дітей медикаменти  та засоби догляду.

Кожна дитина знає, що в ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай приносить подарунок і залишає його під подушкою. День Святого Миколая – це свято,  коли діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, одержують солодощі та замовляють подарунки під ялинку. Вони згадують свої мрії та бажання, неодмінно записують їх до паперового листа…

Благодійна акція до дня Святого Миколая

goncharukДо Дня Святого Миколая студенти 15 групи ІІ курсу Медичного факультету №2 (куратор Гончарук Л.М., асистент кафедри внутрішньої медицини та інфекційних хвороб) побували на гостинах у вихованців КМУ «Обласний спеціалізований будинок дитини» «Сонечко» м. Чернівці. Студенти подарували солодкі смаколики та іграшки.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати