• Українська
  • English
Студенти-медики зорганізували свято для діток
Студенти-медики зорганізували свято для діток

Студенти-медики зорганізували свято для діток

До загальноуніверситетської благодійної акції «Робити добро  легко» долучилися студенти медичного коледжу та студенти медичного факультету №3

 

marusyk27 січня студенти медичного факультету №3, які відвідують гурток на кафедрі педіатрії та дитячих інфекційних хвороб (куратор СНГ – доцент Марусик У.І.) до новорічних свят відвідали дошкільну дитячу установу №31 для діток з особливими потребами. Благодійниками для потреб діток були закуплені засоби особистої гігієни, речі побуту та солодощі.

Після вручення подарунків та смаколиків, студенти разом з дітьми кружляли у танку та співали колядки. Ця акція вже встигла стати традиційною. Знаючи потреби особливих діток студенти не вперше відвідують цей заклад і в силу своїх можливостей допомагають вихованцям.

Студенти коледжу БДМУ відвідали пацієнтів дитячої лікарні

koledgТрадиційно з нагоди Дня дитини та напередодні Новорічних свят студенти коледжу БДМУ разом з кураторами Валерією Андрієць, Лідією Потаповою, Ольгою Скринчук, Марією Велею, Тетяною Никифорук відвідали з благодійною акцією маленьких пацієнтів кардіоревмогематологічного відділення Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні.

Гостей зустрів завідувач відділення Михайло Гнатюк. Він провів ознайомчу екскурсію та розповів студентам-фармацевтам про медичні препарати, які використовують лікарі у боротьбі з недугою.

Студенти привітали діток з прийдешніми новорічно-різдвяними святами, презентували їм смачні подарунки, а також наповнили іграшками «Скриньки мужності».

Благодійна акція в СДНЗ №31

Уже понад десять років викладацький склад кафедри медичної біології та генетики БДМУ разом з кураторськими групами підтримують особливих малюків, вихованців спеціального дошкільного навчального закладу №31 м. Чернівці.

bulykПід час благодійної акції діткам було подаровано новорічну ялинку, солодощі і фрукти, іграшки, студенти та викладачі радісно провели час, танцювали, співали, грали в цікаві новорічні ігри, – подарований святковий настрій, супроводжує всіх протягом усіх новорічно-різдвяних свят.

До благодійної акції долучилися завідувач кафедри медичної біології та генетики, професор Булик Р.Є. та доценти кафедри Черновська Н.В., Кривчанська М.І. з групою №3 медичного факультету №1, Хоменко В.Г. з групою №51 медичного факультету №3 і асистенти кафедри Кушнірик О.В. з групою №52 медичного факультету №3, Волошин В.Л. з групою №8 медичного факультету №1 та Тимчук К.Ю.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати