• Українська
  • English
Про найдорожчий сорт кави, вегетаріанців, навіть про Ньютона дізнались гості “Брейн-рингу з біології”
Про найдорожчий сорт кави

Про найдорожчий сорт кави, вегетаріанців, навіть про Ньютона дізнались гості “Брейн-рингу з біології”

БРЕЙН-РИНГ. На честь завершення навчання на підготовчому відділенні Буковинського державного медичного університету на кафедрі медичної біології, генетики та фармацевтичної ботаніки, за ініціативи ректора університету професора Тараса Бойчука, відбувся інтелектуально-творчий захід під назвою “Брейн-ринг з біології”.

Захід проходив у формі змагання між двома командами слухачів підготовчого відділення – “Блискавичні” (жовтий ігровий стіл) та “Мушки дрозофіли” (червоний ігровий стіл) та складався з трьох турів “Справжня біологія”, “Про біологію одне одному” та “Біологія в усьому”.

На грі кмітливих та розумних арбітрами стали: професор кафедри медичної біології, генетики та фармацевтичної ботаніки – Роман Булик Євгенович (голова журі), доцент кафедри медичної та фармацевтичної хімії, керівник підготовчого відділення – Віталій Чорноус та старший викладач кафедри медичної біології, генетики та фармацевтичної ботаніки Оксана Сметанюк, а також визначати найактивніших учасників їм допомагала асистент кафедри медичної біології, генетики та фармацевтичної ботаніки – Мар’яна Кривчанська.

Під час підбиття підсумків ведуча змагань Оксана Оліник, асистент кафедри внутрішньої медицини, кандидат медичних наук, головний куратор медичного факультету №1, проводила гру з командами на окремий подарунок – домашнього улюбленця хом’ячка.

За результатами трьох раундів з рахунком 19:17 виграла команда за жовтим ігровим столом, обігнавши суперників за червоним столом лише на 2 бали. Отже, майже нічия!

Відрадно, що привітати учасників та вручити цінні подарунки (книги “Медична біологія” за редакцією В.П. Пішака, Ю.І. Бажори) прийшов Василь Пішак, завідувач кафедри медичної біології, генетики та фармацевтичної ботаніки, який відзначив ерудованість слухачів підготовчого відділення, пояснив деякі суперечливі моменти, які виникли в процесі гри, а також привітав з вдалим дебютним змаганням.

Загалом захід пройшов у дружній та веселій атмосфері. Наприкінці всім учасникам “Брейн-рингу” Романом Буликом було вручено грамоти та подарунки, а також солодкі призи. Окрема подяка директору палацу “Академічний” Віктору Головку за звукове оформлення свята та студентам четвертого курсу медичного факультету №1 Вадиму Бойку та Михайлу Сваричевському за створення фото- та відеоматеріалів, а також усім, хто допоміг в організації, відвідав захід або просто вболівав за учасників.

Метою заходу була організація змістовного дозвілля слухачів підготовчих курсів, покращання їх культурного рівня та створення стимулу до вступу та навчання в Буковинському державному медичному університеті. Учасники змагань показали високий рівень ініціативи, творчості та знань.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати