• Українська
  • English
БДМУ спільно з із соціальною службою “Турбота” провели свято для людей похилого віку
БДМУ спільно з із соціальною службою “Турбота” провели свято для людей похилого віку

БДМУ спільно з із соціальною службою “Турбота” провели свято для людей похилого віку

СВЯТО. Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. У цей день світ говорить про проведені активні дії щодо захисту інтересів людей похилого віку, створення для них прийнятних умов життя, про невирішене у цій сфері.

Надто важливою є потреба більш активного використання виробничого і творчого потенціалу тих, кому за 60. Завдяки цьому суспільство дає можливість особам пенсійного віку подолати складну психологічну межу старості, поставитися до неї як до особливого періоду життя, бути корисними і потрібними.

Саме з нагоди Дня людей похилого віку робоча група з іміджевої політики Буковинського державного медичного університету, на чолі з професором кафедри психології та соціології Аллою Борисюк та в тісній співпраці з соціальною службою “Турбота” організували ціле свято для поважних людей. Приємно було спостерігати, як посмішки на обличчі літніх мешканців міста розквітали, як проліски на весні. А це можливо було за рахунок чудових слів, що лунали від організаторів свята, завдяки чудовим пісням, що звучали з вуст студентів медиків Петрюка Богдана та Коротчук Марини.

Приємно відзначити ще й те, що за активну співпрацю з соціальною службою “Турбота” та Університетом третього віку міською радою було оголошено подяку асистенту кафедри гістології, цитології та ембріології Олександру Петришену.

Пам’ятаймо і надалі про свій невідплатний борг перед громадянами поважного віку. Робитимемо все, щоб вони щоденно відчували повагу та турботу, мали гідний рівень життя та не втрачали суспільної активності.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати