• Українська
  • English
В БДМУ пройшов Бал знайомств-2016
В БДМУ пройшов Бал знайомств-2016

В БДМУ пройшов Бал знайомств-2016

21 вересня у Палаці «Академічний» відбувся традиційний Бал знайомств, на якому першокурсники Буковинського державного медичного університету презентували свої мистецькі таланти.

Виступи студентів журі оцінювало за 10-бальною шкалою і представленням всіх заявлених номінацій. Відзначимо, що всі конкурсанти гідно презентували свої факультети, подарувавши глядачам чудові мистецькі номери.

Виступи конкурсантів оцінювало журі, до складу якого увійшли: проректор з науково-педагогічної роботи та виховання Ніна Зорій (голова журі), помічник ректора з іміджевої політики, завідувач кафедри психології та філософії Алла Борисюк, художній керівник Палацу «Академічний» Валентина Головко, голова профспілкового комітету БДМУ, доцент кафедри травматології та нейрохірургії Петро Ковальчук, голова ради кураторів, доцент кафедри іноземних мов Валентина Синиця, лікар-інтерн Юлія Білоока, хормейстер Палацу «Академічний» Тетяна Д’яченко, балетмейстер Палацу «Академічний Олександр Кінащук, Голова Студентської ради Віктор Романчук.

Ведучими свята, за рішенням Студентської ради, стали Тетяна Мартинюк, заступник Голови Студентської ради та Олег Гузій, Голова клубу КВК БДМУ, які зробили цьогорічне свято неповторним та вдало презентували виступи конкурсантів.

 

Перемогу цьогоріч здобули студенти фармацевтичного факультету – вперше за період проведення мистецького конкурсу «Бал знайомств»

II місце – стоматологічного факультету

III місце – медичного факультету №2

Перемога у номінаціях:

Номінація «Вокальне мистецтво» – коледж БДМУ.

Номінація «Хореографічне мистецтво» – стоматологічний факультет.

Номінація «Поетичне мистецтво» – медичний факультет №4.

Номінація «Інструментальне мистецтво» та «Харизматичність» медичний факультет №2.

Номінація «Оригінальність» – медичний факультет №1.

Номінація «Театральне мистецтво» – фармацевтичний факультет.

Для конкурсантів та гостей свята також виступили учасники гурту «Драйвові» палацу “Академічний” у складі Ольги Сливки, студентки медичного коледжу БДМУ, Олександра Мельника, студента медичного факультету №4, Віктора Мельника, студента медичного факультету №2, Сергія Малайка, студента медичного факультету №1.

На завершення Балу знайомств Ніна Зорій, проректор з науково-педагогічної роботи та виховання щиро привітала переможців та номінантів і подякувала всім учасникам за чудову підготовку. Також Ніна Іванівна висловила вдячність за допомогу в підготовці та підтримку на конкурсі першокурсників деканам факультетів, директору коледжу БДМУ, головним кураторам, Студентській раді, студдеканам, членам журі.

Розширений фоторепортаж

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати