• Українська
  • English
Незвичайний підхід вбиває ракові пухлини всього за 40 днів
Незвичайний підхід вбиває ракові пухлини всього за 40 днів

Незвичайний підхід вбиває ракові пухлини всього за 40 днів

Ракова терапія, що отримала кодову назву “Троянський кінь”, повністю знищує сліди раку простати, довели експерименти з гризунами. Вчені заховали віруси, що вбивають рак, всередині елемента імунної системи, щоб ті могли пробратися в пухлину.

Потрапивши всередину, віруси одразу вивільнилися і почали робити свою справу. Професор Клер Льюїс з Університету Шеффілда, яка керувала дослідницькою групою, розповідає про хід роботи: “Ми звернулися до білих кров’яних клітин, щоб обдурити рак. Ці клітини проникають у саме серце пухлини“.

Вчені взяли зразки крові та виділили з них макрофаги – клітини, атакуючі патогени. Їх поєднали з вірусами і зробили передавачами в імунній системі. Введення клітин через два дні після курсу хіміотерапії показало разючий ефект. Спочатку в клітинах було всього кілька вірусів. Однак, опинившись у пухлині, ті починали розмножуватися. Через 12 годин кожна клітина видавала по 10000 вірусів. На 40 день сліди раку зникали. У наступному році повинні розпочатися клінічні випробування на людях.

Джерело: http://meddaily.ru/article/24dec2012/40days

null

Корисно знати