• Українська
  • English
Засідання Вченої ради БДМУ
Засідання Вченої ради БДМУ

Засідання Вченої ради БДМУ

22 листопада відбулося засідання Вченої ради університету, яке відкрив професор Тарас Бойчук, ректор БДМУ. Тарас Миколайович вручив вітальні адреси ювілярам, дипломи та атестати науковцям. Також ректор вручив грамоту комітету Верховної ради України, Національної академії медичних наук та Міністерства охорони здоров’я України за загальнонаціональним проектом “Флагмани медичної освіти” та медаль “За охорону здоров’я нації” професору Олександру Волошину. Грамотою Міністерства Охорони здоров’я України відзначена Валентина Цимбал, директор бібліотеки БДМУ. Грамотами університету були відзначені студенти-переможці Всеукраїнської студентської предметної олімпіади, а подяками – їхні наукові керівники.

На засіданні Вченої ради був присутній Ігор Шкробанець, директор Департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення Чернівецької облдержадміністрації, який розповів про новостворену структуру (Департамент) та основні завдання, які на сьогодні стоять перед медичною галуззю краю.

Члени Вченої ради заслухали актову промову “Моніторинг уроджених вад розвитку серед дитячого населення Чернівецької області”, яку виголосила професор Таміла Сорокман. Звіти про результати роботи Центральної науково-дослідної лабораторії університету та Центру клінічних досліджень надали відповідно професори Юрій Роговий та Валерій Зайцев.

На засіданні Вченої ради також було розглянуто питання щодо подання до вчених звань, розглянуто матеріали засідання наукової комісії щодо планування докторських дисертацій та науково-кваліфікаційних магістерських робіт. Розглянуто матеріали нововведень, інформаційних листів та методичних рекомендацій.

Інформацію про підготовку резерву на керівні науково-педагогічні посади університету надав доцент Ігор Геруш, проректор з науково-педагогічної роботи. Проректор з лікувальної роботи професор Андрій Іфтодій доповів про заходи з попередження та боротьби з грипом та гострими респіраторними вірусними інфекціями. Щодо Концепції реформування системи фінансування та управління науковою і науково-технічною діяльністю інформацію до схвалення Вченої ради надав професор Олександр Іващук, проректор з наукової роботи.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати