• Українська
  • English
Засідання підсумкової колегії ГУОЗ Чернівецької облдержадміністрації
Засідання підсумкової колегії ГУОЗ Чернівецької облдержадміністрації

Засідання підсумкової колегії ГУОЗ Чернівецької облдержадміністрації

23 лютого в приміщенні Палацу “Академічний” відбулося засідання підсумкової колегії Головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації за підсумками роботи закладів охорони здоров’я у 2011 році та завдання по її удосконаленню на 2012 рік.

На колегію були запрошені ректор Буковинського державного медичного університету Т.М.Бойчук, представники громадських організацій (Чернівецької обласної організації  Української Спілки ветеранів Афганістану, Чернівецької  обласної організації ветеранів, обласного об’єднання “Чорнобильці Буковини”, Всеукраїнської мережі людей що живуть з ВІЛ), члени колегії Головного управління охорони здоров’я, головні лікарі лікувально-профілактичних закладів, їх заступники; обласні позаштатні спеціалісти Головного управління охорони здоров’я , завідувачі профільних кафедр БДМУ.

З вітальним словом до учасників колегії звернувся І.Д. Шкробанець, начальник Головного управління охорони здоров’я Чернівецької ОДА, який вручив грамоти медичним працівникам області за вагомий внесок у розвиток медицини.

Ігор Дмитрович у виступі закцентував увагу на основних напрямах реформування галузі охорони здоров’я в області, завдання та перспективи розвитку на 2012 рік. Начальник Головного управління охорони здоров’я Чернівецької облдержадміністрації відзначив великий вклад Буковинського державного медичного університету у підготовку медичних кадрів, навчання лікарів області на післядипломному циклі та впровадження новітніх технологій.

Ректор Буковинського державного медичного університету Т.М. Бойчук висвітлив питання взаємодії університету та практичної охорони здоров’я і зазначив, що співпраця в обраному напрямку і надалі плідно розвиватиметься.

На завершення було визначено основні пріоритетні напрямками діяльності медичної галузі області: реформування первинної медико-санітарної допомоги на засадах загальної практики сімейної медицини, вдосконалення системи охорони здоров`я матері та дитини, боротьбу з соціально-небезпечними хворобами туберкульозом та ВІЛ/СНІДом.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати