• Українська
  • English
Буковинський державний медичний університет гостинно запрошує до навчання
Буковинський державний медичний університет гостинно запрошує до навчання

Буковинський державний медичний університет гостинно запрошує до навчання

21 жовтня в Буковинському державному медичному університеті, вперше у новому навчальному році, відбувся День відкритих дверей. З вітальним словом до майбутніх студентів, їх батьків та всіх присутніх звернувся доцент Ігор Геруш, проректор з науково-педагогічної роботи, який розповів про основні досягнення університету та про перспективи, які відкриваються перед студентами БДМУ. Після виступу було продемонстровано відеосюжет “Подорож по університету”, який підготували вихованці студій палацу “Академічний”.

Про проект умов та правил прийому до БДМУ у поточному році, про напрями і спеціальності, за якими проводиться підготовка в університеті розповів доцент Володимир Глубоченко, відповідальний секретар приймальної комісії, декан медичного факультету №2.

Для кращої адаптації та підготовки абітурієнтів до складання зовнішнього незалежного оцінювання в 2013 році та навчання в БДМУ відкрито підготовчі курси, створені та активно функціонують сайти “Інформаційний центр абітурієнта БДМУ” та “Центр підготовки абітурієнта БДМУ”. Про діяльність сайтів розповів професор Роман Булик, відповідальний за профорієнтаційну роботу.

Про факультети та спеціальності, за якими ведеться підготовка в університеті ознайомили присутніх Олександр Буряк, заступник декана медичного факультету №1, Сергій Сокольник, заступник декана стоматологічного факультету, Петро Присяжнюк, декан фармацевтичного факультету, Олександр Поліщук, керівник медико-психологічного центру БДМУ. Про життя студентів у стінах університету розповів Василь Мосійчук, голова Студентської ради вишу.

На завершення абітурієнти та їхні батьки мали змогу відвідати бібліотеку університету та кафедри хірургічної та дитячої стоматології, анатомії людини ім. М.Г. Туркевича, фармації і медичної біології, генетики та фармацевтичної ботаніки.

ПРИВАТБАНК

Отримувач платежу
Мельничук Олександр Миколайович
Картка
4731 1856 3202 3484
IBAN:
UA593052990262086400936203888
Рахунок отримувача:
262086400936203888
Приват24 – https://www.privat24.ua/send/a1v11

МОНОБАНК

🔗Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7xFpdiBGs
💳Номер картки банки
5375 4112 0409 0778

Корисно знати